2777
2789
عنوان

مهریمو گزاشتم اجرا بیاید ببینید شوهر سابقم چی استوری گزاشته 💔💔😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 110998 بازدید | 513 پست
.مرد که بشه چهل ساله هنوز سر حاله به قول معروف تر گل ور گل هست .هنوز هم دختر بیست ساله بهش میدن ز ...

حرفهای  شما در مورد وضعیت بد زنها که همش رو زیاد شنیدیم هممون، 

چیزی از درست بودن حرفی که زدم کم نمی کنه...

چیزی که اشتباهه باید از ریشه درست شه نه که با یه اشتباه دیگه هی کوهی از اشتباهات به وجود بیاریم...

وجود تعصبات و حامی نداشتن زن و بدون تحقیق شوهر دادن و یسری اشتباهات دومینو وار !!!همه وجود دارن متاسفانه...

اما اصرار به بیرون کشیدن مهریه از حلقوم مرد هیچیو درست نمی کنه...نه زن بعدش خوشحاله...نه مرد به خودش میاد... نه زندگی ای درست میشه...فایدش چیه هیچی ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مهریتو نبخشیدی چطوری طلاقت داد؟

حق طلاق داشتی؟

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍

مهریه مزخرف ترین قسمت یک ازدواجه اگر مرد پست وکثیفه آدم باید به حرمت خودش از مهریه بگذره

اگر مرد درطول زندگی آدم خوبی بوده آدم باید به حرمت اون سالها ی زندگی وعشق که به هم داشتن بازم بگذره 

مگر اینکه واقعا بی سروسامان وبی پناه میشه میتونه برای مدتی از مرد مهریه بگیره نه برای انتقام وتلافی

مهریه شبیه پول خون میمونه با این تفاوت که پول خون بهای خون ریخته شده ی یک عزیز هست که دیگر وجود نداره اما مهریه بهای عمر وجوونی هست که تباه شده وقراره با نشستن به پای مهریه باقیشم تباه بشه

من بدبخت مهریه ام همش دومیلیون چیزی نمیشه به روز بخواد بده همیشه از چشم مادرم میبینم که اون موقع گم ...

منم مهریه دو میلیونه

نمیدونم چرا انقدر کوتاه اومدن خانوادم

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات براش بفرستید😔😔😔😔
انشالله زندگیت مشکل نباشد ارزش داره ولی خوب زندگی من به. درد نمیخوره روانی شدم

ایاالله درست میشه مشکلات همیشه هست همه ی زندگی‌ها گل و بلبل نیست

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات براش بفرستید😔😔😔😔