2777
2789
عنوان

مهریمو گزاشتم اجرا بیاید ببینید شوهر سابقم چی استوری گزاشته 💔💔😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 56298 بازدید | 357 پست
😐

خوش بحالت شوهر من که کوفت نداشت بگیرم کارتن خواب شد

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوش بحالت شوهر من که کوفت نداشت بگیرم کارتن خواب شد

منم‌ی ریال نگرفتم هرچی داره انتقال داده فعلا درخواست اعسار کرده

کاش اینم کارتن خواب بشه من‌ نمیگیرم اونطوری 

بسم الله الرحمن الرحیم 

شما طلاق میگیرید که دیگر باهم زندگی نکنید ولی گویا هنوز شوهرتون اهمیت داره که براتون مهمه که چیکار میکنه  اگر آسیبی نمیزنه مهم نیست که چی میگه به شما پس لزومی نداره فکر کنید و خودتون رو مشغول کنید تمرکزتان را بگذارید بر روی ارتقای ذهن روح خودتان

اصلا اصلا اهمیت نده

مهریه ات هم بگیر 

میشه واسه من و نی نی تو دلم دعا کنید🥺 از خانواده ام دور هستم و کسی نیست کمکم باشه..دعا کنید دوران بارداری و زایمان راحتی داشته باشم🙏🥺 ممنون میشم صلوات بفرستید💓 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
منم‌ی ریال نگرفتم هرچی داره انتقال داده فعلا درخواست اعسار کردهکاش اینم کارتن خواب بشه من‌ نمیگیرم ا ...

اگه تاریخش که انتقال داده نزدیک باشه افسارش قبول نمیکنن

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
بسم الله الرحمن الرحیم شما طلاق میگیرید که دیگر باهم زندگی نکنید ولی گویا هنوز شوهرتون اهمیت داره که ...

بسم الله الرحمن الرحیم

خیلی ممنونم جناب 

میگ دیگ😂😂اونجا ناله میکنه ندارم اینجا شیر میشه تو اینستا

اینو چاپ کن رفتی دادگاه پیش قاضی بود اقای قاضی اینکه میگه من پول ندارم پس این استوری چیه؟ اگه پول داره پس این گدا یازیا چیه؟

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
گرفتم

آها ولش کن هرچی میخواد بگه مهریه حق باید بده اون موقع که امضا کرده باید فکر اینجاشم می کرد

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
ن دو سالی هست

لعنتی حتما با یه وکیل قبلش مشورت کرده