2777
2789
عنوان

مهریمو گزاشتم اجرا بیاید ببینید شوهر سابقم چی استوری گزاشته 💔💔😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 55083 بازدید | 349 پست
اولا طلاق نداده طلاق گرفتم به کوری چشمت😂😂دوما بازم چشمت کور که دارم مهریمم میگیرم ثالثا شتریه که ج ...

عزیزم خدا برات بهترین زیباترین سرنوشت رو کنار گذاشته.

دلت رو آروم کن.کار خوبی کردی جدا شدی این مرد خریم خصوصی نمیفهمه چون فهم نداره‌. پیج عمومی رو با پیوی عوضی گرفته.خانماییکه دارن جدا میشن یا شدن یه مدت باید کور و کر باشن از حرفای کاربرا ناراحت نشو.تو قویترینی.و به خدا پناه ببر .

هر لحظه خدا را شکر💙
عزیزم خدا برات بهترین زیباترین سرنوشت رو کنار گذاشته.دلت رو آروم کن.کار خوبی کردی جدا شدی این مرد خر ...

مرسی قربونت برم انشالله دعای خوبت شامل حال خودتم بشه😍😍

درد و بلات بخوره تو سر بعضی کاربرای بی درک 

اره کلا یکی از دلایل جداییم همیم نداشتن حریم بود

همه اطرافیان خبر داشتن از زندگیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حقته طلاقت داده زبون نفهمی مهریتم نده من خنک شم😆😆

وای اینطوری نگو عزیز

زمین گرده

خوب نیست اینطوری حرف بزنی و دل بشکنی.

ببخشید اگه من دخالت کردم

هـمسرم عشـق منـه❤️💞خـدایا خیــلی خیــلی شکـرت😍 میشه لطف کنین واسه سلامتی مامان و بابام و همسرم یه صلوات بفرستین🥰

عزیزم من فقط عنوان تاپیک رو خوندم

اومدم بگم خود پروسه طلاق یه بحران بسیار بزرگه 

باید خیلی از خودتون مراقبت کنید

دیگه لطفا استوری و این چیزا چک نکنید که بیشتر شکنجه بدید خودتون رو

استوری کدوم صفحه هست

میشه واسه من و نی نی تو دلم دعا کنید🥺 از خانواده ام دور هستم و کسی نیست کمکم باشه..دعا کنید دوران بارداری و زایمان راحتی داشته باشم🙏🥺 ممنون میشم صلوات بفرستید💓 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
چ‌میدونم😐😂میگ مثلا وقتم گرفته شد حالم گرفته شد نتونستم برم

واه خوب شد ازش طلاق گرفتی😐 این پس فردا تو زندگی هرچی پیش میومد میخواست استوری کنه.

دیشب گفتم فلان تو گفتی فلان برو خدا جوابتو بده

😂😂😂😂😂فکر کنم هی یه جمله مینوشته فکر می‌کرده بعد میگفته اهااا یه چیز دیگه هم بنویسم😂اصلا جملاتش بهم ربطی ندارن

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
واه خوب شد ازش طلاق گرفتی😐 این پس فردا تو زندگی هرچی پیش میومد میخواست استوری کنه.دیشب گفتم فلان تو ...

همین بود دیگ 

منم سر همین کاراش جدا شدم اصلا ی آدم کم عقل ب دردنخور