2777
2789
عنوان

مهریمو گزاشتم اجرا بیاید ببینید شوهر سابقم چی استوری گزاشته 💔💔😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 59971 بازدید | 376 پست

من جات بودم خیلی شیک می‌نوشتم مبلغ مهریه بالاس شماره کارت جواب نیست این شبامه بزن برام 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

سلام بچه ها آفرین تو رو خدا 😭😭😭150 نفر به پرسشنامه ام جواب بدنقبول بشم این ترمموضوعش طلاق عاطفی و ...

عزیزم من جواب دادم چند روز پیش .ممنون ازت اتفاقا خیلی بدرد خودم هم خورد و فهمیدم چ‌ وضعی دارم تو زندگیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😂😂😂بچه ها میگن واکنش نشون نده

😂😂

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

روش های درمان سوختگی به روش خانگی:

حفظ ارامش

ریختن آب سرد روی اون قسمتایی که سوخته

مصرف پماد زینک  هر ۸ ساعت

کمک گرفتن از پدر و مادر و  و فامیل اشنایان و فالورای گرامی جهت جلوگیری از عواقب بعدی و عفونی نشدن زخم...🤣

هشتک:  کارت جواب نیست مبلغ سنگینه پیشنهاد میشه شبا کنید😂👋

منم میخوام اینور استوری کنم چطوره؟!

روش های درمان سوختگی به روش خانگی:حفظ ارامشریختن آب سرد روی اون قسمتایی که سوختهمصرف پماد زینک هر ۸ ...

نه بابا بچه بازیا چیه

گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.

من ندیدم استوریشو

گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.

من ندیدم استوریشو

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

اصلا برات مهم نباشه

مهریه ای که گرفته و باید بده نمی‌فهمم چرا مردای ایرانی اینقدر بی ظرفیتن قدیم خونه و ملک و آبادی پشت قباله زن میزدن و زندگیا بهتر بود الان فقط میخوان دختر مردم بدبخت کنند و در برن