2777
2789
عنوان

پیام دادن ب مرد متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 36 پست
گفتم یسال بگذره فراموشش میکنم ولی نشد

هنوز کمه سنت بگذر خیلی چیزا فقط تو ذهن خودت قشنگه 

دختری از دیار اهواز🫠                         کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم با یه نفر دیگه چت کن.آروم آروم اونو فراموش کن. ولی دیگه وابسته ی این یکی هم نشو

اتفاقا همین کارم کردم با پسرهمسایمون چن وقت پیش رفتم تو رابطه اما تهش بعد چن هفته کات کردم چون اکسمو فراموش نکرده بودم چون کسی دیگ ب چشمم دوسداشتنی نیس

تو رو سَنَنه قربونت برم:)
اون زندگی منو خراب کرد 2 سالاگه رل یا نامزد داشت چرا به من عشق داد وابستم کرد

اون موقع شاید نداشته الان شاید داشته باشه 

زندگی یه دختر دیگرو خراب می‌کنی ببخشید هم خودتو بی ارزش می‌کنی هم به دخترایی مثل تو خر.اب میگن 

کلا از دخترای مثل تو بدم میاد 

یه رابطه بوده تموم شده دیگه 

ریپلای نزن 

اتفاقا همین کارم کردم با پسرهمسایمون چن وقت پیش رفتم تو رابطه اما تهش بعد چن هفته کات کردم چون اکسمو ...

وآسه چی دوسش داری؟ چی ازش دیدی؟

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
اون موقع شاید نداشته الان شاید داشته باشه زندگی یه دختر دیگرو خراب می‌کنی ببخشید هم خودتو بی ارزش می ...

اصن تو مهم نیستی برام حرفاتم برام مهم نیس اره میخام زندگی یکی دیگرو خراب کنم دوسش دارم اصن

تو رو سَنَنه قربونت برم:)