flovertoooo مدیر استارتر عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 2542 عنوان روی زبونم ی چیز مثل جوش هست 76 بازدید | 15 پست رنگ سفید مث جوشهدرد میکنه نمیتونم غذابخورم یاحرف بزنمچیه؟چکار کنم خوب شهاز گرمیه؟ میشه برام یه صلوات بفرستی مهربون؟🙂💔 دیروز | 23:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
89035673 عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 3562 وایییی مال منم اینجور شده بود حدود یکی دوهفته پیش کاریش نداشته باش خوب میشه یکی بم گفته بود رب انار بزن
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 12671 رب اناربزن روش خوب میشه خنکی جاتم بخور مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
flovertoooo مدیر استارتر عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 2542 زگیله 😐 وا نهله شده زبونمی مدت مدام گردو خوردم زبونم ی جوری شده لپم ی جوریهاز گردو بدم میاد دگ میشه برام یه صلوات بفرستی مهربون؟🙂💔
شهرفرنگ123 عضویت: 1399/09/25 تعداد پست: 4411 شوخی کردم 😂 اره دیدم بعدش نوشتی 😅😅ولی امان از نی نی سایت که نمیتونم کامنتمو پاککنم
flovertoooo مدیر استارتر عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 2542 وایییی مال منم اینجور شده بود حدود یکی دوهفته پیش کاریش نداشته باش خوب میشه یکی بم گفته بود رب انار ... ارهههه خوب شد یادم انداختیسری قبلی اینجور شدم رب انار زدم خوب شدله شده دیدی خرمالو میخوری دهنت چجوره؟اونجوریهمن گردو زیاد خوردم دهنم له شد دیگ توبه ک بخورم میشه برام یه صلوات بفرستی مهربون؟🙂💔
flovertoooo مدیر استارتر عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 2542 بنده خدا شاید رابطه نداشته شده مث گوگل😂میزنی معده درد مینویشه سرطان معده😂😂😂😂از گرمیه له شده میشه برام یه صلوات بفرستی مهربون؟🙂💔
89035673 عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 3562 ارهههه خوب شد یادم انداختیسری قبلی اینجور شدم رب انار زدم خوب شدله شده دیدی خرمالو میخوری دهنت چجوره ... خیلیم بد میشه مال من دقیقا نوک زبونم بود کار به کارش نداشتم خوب شد😂