2777
2789
عنوان

دوستان مذهبی و غیر مذهبی لطفا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 23 پست
ازش حلالیت بخواه شاید اون برنداشته

خب عزیزم وقتی با چشم خودم دیدم چند تا از وسیله هامو برداشته،نمیتونم ازش حلالیت بخوام اون باید بیاد پیش من حلالیت بطلبه آخه از این آدمایی هست که بری مثلاً بگی ببخشید عذر میخوام میره کل فک و فامیل میگه فلانی فهمید اشتباه کرده خودش فلانه و از این حرفا ،اصلا در مورد اینکه بدی دیگران رو بگن نمیترسن حتی اگر شده به دروغ هم که شده برا اینکه به نفع خودش باشه قسم به جون بچه هایش میخوره یا گریه میکنه مثلا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلم آروم شد ولی متاسفانه زبونش هم سیاهه

اینطوری باعث نا آرومی خودش میشه.

برای منم پیش اومده که توی چیزی که مقصر نباشم کلی حرف بشنوم...

براش دعا کنید خدا هدایتش کنه... اینطوری آروم میشید. برای من جواب داد چند تا تسبیح استغفار براش کردم. خودم آروم شدم.

اینطوری باعث نا آرومی خودش میشه.برای منم پیش اومده که توی چیزی که مقصر نباشم کلی حرف بشنوم...براش دع ...

نمی‌دونم والا ایشون وضعیتشان تو دروغ و به هم ریخت آدما بین بقیه رو به هم زدن دست کجی یه چیز عادی هست اینطوری بار اومدن از بچگی متاسفانه فکر نکنم درست بشن چون ذاتا اینجورین

اینطوری باعث نا آرومی خودش میشه.برای منم پیش اومده که توی چیزی که مقصر نباشم کلی حرف بشنوم...براش دع ...

مطمعنم خودش آلن عین خیالشه تازه به خانواده ش هم مطمعنم الان داره میگه هر چی از دهنم در اومد بار فلانی کردم و از افتخاراتشونه 

اگه نسبت نزدیکی با شما یا همسرتون داره از یه مشاور کمک بگیرید. ممکنه که عادت کرده باشن دست خودش نباشه. یعنی یه نوع سندروم داشته باشه.

ان شاءالله که عاقبت همون ختم به خیر بشه

اگه نسبت نزدیکی با شما یا همسرتون داره از یه مشاور کمک بگیرید. ممکنه که عادت کرده باشن دست خودش نباش ...

نه از دوستان نزدیک نیستن و خودشونو خیلی عاقل می‌دونن یعنی در حد عقل کل که هیچکس مثل ایشون نیست امیدوارم فقط خدا کمک ایشون بکنه چون هیچ آدمیزادی نمیتونه کمکش کنه

شما خودتون رو زیاد اذیت نکنید.

آدم‌ها هرچقدر ما بهشون اهمیت بدیم ارزش پیدا می‌کنند. فکر کنید اصلا یه کسی که اصلا فارسی بلد نیست خواسته ازتون تعریف کنه... اشتباهی کلمات رو به کار برده😂😂😂