یک از اقوام متاسفانه دستشون کج هست با چشم خوردم دیدم یه وسیله ای از خونم برداشتن و تو یقشون گذاشتن روم نشد چیزی بگم بعد از یکسال همینطور گفتم فلانی فلان وسیله ی من خونه ی شماست اگه میشه بیاری لازم دارم بالاخره آوردن دادن بهم ،باز یه چیز گرانبها موقعی که ما نبودیم خونه و فراموش کرده بودیم در خونمون رو قفل کنیم اومده برداشته تا دیدم و همینطور گفتم وای چقدر شبیه وسیله منه حالا اومده خونمون نفرین میکنه که تا چند روز دیگه جواب این کارتو پس میگیری خیلی وحشتناک دروغ میگن و آدما رو به جون همدیگه میندازن وار هیچی هم نمیترسن حالا به من گفته جواب کارتو پس میگیری بجا اینکه من اینو به ایشون بگم حالا چیکار کنم تو زبونش فقط نفرین میچرخه و بدی دیگران رو میگه من از نفرین کردن میترسم با اینکه مقصرش من نیستم
خب عزیزم وقتی با چشم خودم دیدم چند تا از وسیله هامو برداشته،نمیتونم ازش حلالیت بخوام اون باید بیاد پیش من حلالیت بطلبه آخه از این آدمایی هست که بری مثلاً بگی ببخشید عذر میخوام میره کل فک و فامیل میگه فلانی فهمید اشتباه کرده خودش فلانه و از این حرفا ،اصلا در مورد اینکه بدی دیگران رو بگن نمیترسن حتی اگر شده به دروغ هم که شده برا اینکه به نفع خودش باشه قسم به جون بچه هایش میخوره یا گریه میکنه مثلا
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اینطوری باعث نا آرومی خودش میشه.برای منم پیش اومده که توی چیزی که مقصر نباشم کلی حرف بشنوم...براش دع ...
نمیدونم والا ایشون وضعیتشان تو دروغ و به هم ریخت آدما بین بقیه رو به هم زدن دست کجی یه چیز عادی هست اینطوری بار اومدن از بچگی متاسفانه فکر نکنم درست بشن چون ذاتا اینجورین
اگه نسبت نزدیکی با شما یا همسرتون داره از یه مشاور کمک بگیرید. ممکنه که عادت کرده باشن دست خودش نباش ...
نه از دوستان نزدیک نیستن و خودشونو خیلی عاقل میدونن یعنی در حد عقل کل که هیچکس مثل ایشون نیست امیدوارم فقط خدا کمک ایشون بکنه چون هیچ آدمیزادی نمیتونه کمکش کنه
آدمها هرچقدر ما بهشون اهمیت بدیم ارزش پیدا میکنند. فکر کنید اصلا یه کسی که اصلا فارسی بلد نیست خواسته ازتون تعریف کنه... اشتباهی کلمات رو به کار برده😂😂😂