2777
2789
عنوان

خانوما خیلی ضروریه خواهشا یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 89 پست

واقعا باهام راه اومده منم یکمی عادت کردم به ابن که جواب نمیده ولی این کارش ناراحتم کرد که خب جواب این یه نفرو اکه داده بود برا اینکه بفهمه کیه خب به من میگفت

نمیخوام ونمیتونم تموم کنم واقعا دوسش دارم وبه جز این هیچ مشکلی ندارم باهاس واقعا

دیگه این انتخاب خودت هست ،وقتی خودت آرامش وخواستت واست مهم نیس دیگه از همسرتون چه توقعی داری عزیزم .البته سن شوهرت هم کمه امکان اینکه بر اثر تجربه تغییر کنه هست .البته هر تجربه ای تاوان دارع

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه این انتخاب خودت هست ،وقتی خودت آرامش وخواستت واست مهم نیس دیگه از همسرتون چه توقعی داری عزیزم . ...

نه میخوام از دستش بدم نه اینکه اینطور باشیم البته درست شده بود به جز امشب که اینطور شد

من گفتنی میگه که تو غیر منطقیه حرفات وخواسته هات وحساسی و...

حالا گیرم غیر منطقی نباید به احساسات شما اهمیت بده؟ .هیچ زنی دوست نداره شوهرش این طوری دلبری کنه واسه بقیه زن ها ،حالا خودش راضی میشه شما عکس بزاری واسه بقیه مردها دلبری کنی و اینا ،مگر اینکه علاقه ای بین دو نفر نباشه که به هم بی تفاوت باشند  .

حالا گیرم غیر منطقی نباید به احساسات شما اهمیت بده؟ .هیچ زنی دوست نداره شوهرش این طوری دلبری کنه واس ...

منم بهش میگم فقط نمیدونم چطور قانعش کنم اینجا یه کاربر گفتن با مادرش صحبت نکن واقعا خوبه مادرشوهرم اگه بگم افاقه نکنه بگم به نظرتون بهش؟و اینکه بگم کامل دیگه پست نذاره یا کمترش کنه؟

نه میخوام از دستش بدم نه اینکه اینطور باشیم البته درست شده بود به جز امشب که اینطور شد

یه جمله قاطع بگو ولش کن ،دیگه بحث نکن ،بگو من راضی نیستم چون دوست دارم و نمی خوام دخترای دیگه رقیب من بدونن خودشون  حالا دیگه هر جور خودت میدونی .بزار با ذهن  خودش به نتیجه برسه 

منم بهش میگم فقط نمیدونم چطور قانعش کنم اینجا یه کاربر گفتن با مادرش صحبت نکن واقعا خوبه مادرشوهرم ا ...

نه اصلا به مادرتون و مادر شوهر نگید ،هیچ وقت بحث بین خودتون نکشونید خانواده آخرش پشیمونی هست و‌جدایی

یه جمله قاطع بگو ولش کن ،دیگه بحث نکن ،بگو من راضی نیستم چون دوست دارم و نمی خوام دخترای دیگه رقیب م ...

خب اون قانع نمیشه گفتم بهش شبیه این جمله رو

و اکه به کارش ادامه داد چی

نه اصلا به مادرتون و مادر شوهر نگید ،هیچ وقت بحث بین خودتون نکشونید خانواده آخرش پشیمونی هست و‌جدایی

احساس میکنمبتونه کمک کنه چون گفتم به مادرش یکم قبلا بهش گفت که اگه چیزی بشه من حقو به فلانی(من) میدما و...

خب اون قانع نمیشه گفتم بهش شبیه این جمله روو اکه به کارش ادامه داد چی

چیزی نگو اصلا اهمیت نده عادی باش خودش سرش به سنگ می خوره برمی گرده .اون هنوز سن نوجوانی هست به نوجوون نمیشه چیزی تحمیل کرد چون سرکش هست ،شما الان کارت خیلی سخته چون سن شوهرتون واقعا کمه و شما باید تحمل کنی تا بزرگ شه‌ ببینی نتیجه اوکی میشه یا نه

یه جمله قاطع بگو ولش کن ،دیگه بحث نکن ،بگو من راضی نیستم چون دوست دارم و نمی خوام دخترای دیگه رقیب م ...

اینم بگم اینطوری فکر میکنه بهش اعتماد ندارم (تاحدودی هم شاید فکر من عوض شده باشه وترسبده باشم) میگه اگه من میخواستم کاری بکنم قبل توهم میتونستم

اینم بگم اینطوری فکر میکنه بهش اعتماد ندارم (تاحدودی هم شاید فکر من عوض شده باشه وترسبده باشم) میگه ...

واینکه مشاورتلفنیم گفت هرچقدرم خوب باشه همسرت ممکنه این دخترا مثلا از راه دربیارنش

احساس میکنمبتونه کمک کنه چون گفتم به مادرش یکم قبلا بهش گفت که اگه چیزی بشه من حقو به فلانی(من) میدم ...

اون الان حرف مادرش هم گوش نمی کنه چون می خواد هویت خودش پیدا کنه و مستقل شه ،اینکه به مادرش بگید فقط شما رو تو چشم مادرش و خود همسرتون یه زن ضعیف جلوه میده 

چیزی نگو اصلا اهمیت نده عادی باش خودش سرش به سنگ می خوره برمی گرده .اون هنوز سن نوجوانی هست به نوجوو ...

ولی واقعا نسبت به سنش قبول دارم خیلی بیشتر میدونه وواقعا همه هم میگن عاقله اینم امشب گفت که یه جور میکنی لج کنم جواب بدم البته من بد حرف میرنم قبول دارم

واینکه مشاورتلفنیم گفت هرچقدرم خوب باشه همسرت ممکنه این دخترا مثلا از راه دربیارنش

درست میگه یوسف پیامبر نیست که بهش پیشنهاد بدن نه بگه ،معصوم هم نیست .اگه داخل پیجش با هم باشید و همه بدونن زن داره بهتره باز

2810