2777
2789
عنوان

چرا پیمان تو جبهه برادر نرگس را صدا زد اونو انداخت جلو

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 26 پست
شوهر خوب گیر چه قدر نشناس هایی میفتهاگه پیمان ازدواج می کرد این خانم دنبال عیب گرفتن از آرش نبوداز ...

آی گفتیییییی...تو ماشین ارش بود نگاش ب پیمان بود 

خاک تو سرش ارش چ خونه زندگی لوکسی براش را انداخته سال ۶۰ تازه...اون هی سر و گوشش میجنبه...والا کیمیا خودخواه بود ارش از ی جا ب بعد واقن دوسش داش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون پیمان فرمانداری میکرد و میگفت کی چیکار کنه

اگه اون درست فرمانداری نمیکرد دشمنو شکست نمیدادن

هرکی هر کی که نمیشه هر کس برا خودش تیر بزنه

یه نفر باید بگه کی چیکار کنه

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
چون پیمان فرمانداری میکرد و میگفت کی چیکار کنهاگه اون درست فرمانداری نمیکرد دشمنو شکست نمیدادنهرکی ه ...

خودش جلو می رفت بهتر بود

دیگه کیمیا دنبال عیب جویی های الکی از آرش نبود.

همییین فقط اونجایی ک کلاهه تو جبهه رو سرش تا نوک بینیش اومده بود😂😂😂

😂😂😂

سعی شدید در این داشتن که یه گروه رو خوب جلوه بدن

ی گروه رو بد

ولی خب جامعه امروزو ببینی میفهمی حرفای جبهه آرش خیلی حق تره😂

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
خودش جلو می رفت بهتر بوددیگه کیمیا دنبال عیب جویی های الکی از آرش نبود.

خب اگه این میرفت جلو و شهید میشد کی باید به بقیه فرمون میداد؟

اینجوری همشون شهید میشدن

یه رهبر باید توی اون موقعیت میبود که به بقیه بگه کجا تیر بزنن کجا موشک کجا خمپاره

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
خب اگه این میرفت جلو و شهید میشد کی باید به بقیه فرمون میداد؟اینجوری همشون شهید میشدنیه رهبر باید تو ...

جالبه بعدها پیمان‌ چه خونه زندگی مجللی برای خودش به هم می زنه

چه استفاده ها از جبهه کرد

فقط برای آرش همه کار زشته طفلی

😂😂😂سعی شدید در این داشتن که یه گروه رو خوب جلوه بدنی گروه رو بدولی خب جامعه امروزو ببینی میفهمی ح ...

دقیقااآاااا

پیمان همهههه چی تموم آرش بدبخ شمر

والا بخدا بدبخت باخت داد 

عمر و زندگیشو گذاش پای آزاده دکترش کرد بهترین کشو و امکانات مطب همهههه چی اخرم کیمیا خانوم بردش

بعد میموند پیش اینا چی میشد تهش میشد یکی مث کیمیا

دقیقااآااااپیمان همهههه چی تموم آرش بدبخ شمروالا بخدا بدبخت باخت داد عمر و زندگیشو گذاش پای آزاده دک ...

آره واقعا اونجاش دیگه نهایت نامردی بود 

حالا لااقل باید جوری میچیدن سناریو رو ، که دختره قدر امکاناتی که آرش براش فراهم کرد رو بدونه در کنار اصالتش ، نه اینکه بگه چون دروغ گفتی برو تو تنهاییت بمیر..

ولی خب برای پیمان و خانواده ها خوب شد ، همه اسم و رسم دار ، زندگیا خوب ، جیبا پر

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮