2777
2789
عنوان

از نظرتون مردی هست ک خیانت نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 63 پست

مهم اینه بتونی و در توانت باشه ولی خیانت نکنی 

نه اینکه بهت پا ندن و موقعیتش برات پیش نیادو بگی من وفادارم این دوتا خیلی باهم فرق داره 

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا میبینم ولی الان اکثرا بالای ۴۰ انمن دارم توی جامعه امروزی و راحب پسرای امروزی میپرسم

اینو حق داری منم خیلی بدبینم به جوونای امروزی 

ولی مرد متعهد و مومن هم کم نداریم قطعا ولی چون بدی و پلیدی بیشتر تو چشم میاد اونارو نمیبینیم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... 

چه کاریه آخه😐اشتباه میکنی همش بهش میگی

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
بستگی به صحبت هایی که بینشون رد و بدل شده داره

صحبت عادی

پیام داده بود ک عکس منو براش بفرسته

ی چند وقت بعدم پیام داده بود فلانی ک خودکشی کرد شوهرشو میشناختی

ی دفعه هم نامزدم یچیز بهش گفته بود

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

مهم اینه بتونی و در توانت باشه ولی خیانت نکنی نه اینکه بهت پا ندن و موقعیتش برات پیش نیادو بگی من وف ...

الان هزار ماشالا اینقد دختر دم دستی زیااااااده‌که حتی به یه کارگر اتباع هم نمیتونی بگی کسی بهش پانداده 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... 

بریده‌ای از کتاب کیمیای سعادت امام محمد غزالی که قید می‌کنم بخوانید، مفیده:

«وجه چهارم جهل کسانی است هم به شریعت از وجهی دیگر!

که گفته اند:

شرع می فرماید که دل از شهوت و خشم و ریا پاک کنید و این ممکن نیست که آدمی را از این آفریده اند و این همچنان باشد که کسی گلیم سیاه خواهد که سپید کند پس مشغول بودن بدین طلب محال بود و این احمقان ندانستند که شرع بدین نفرموده است بلکه فرموده است که خشم و شهوت را ادب کنند و چنان دارند که بر شرع و عقل غالب نباشد و سرکشی نکند و حدود شریعت نگاه دارد و از کبایر دور باشد تا صغایر از وی عفو کنند و از وی درگذرند و این ممکن است و بسیار کس بدین رسیده اند!»

توجه کردید؟! این ممکن است و بسیار کس بدین رسیده‌اند!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
الان هزار ماشالا اینقد دختر دم دستی زیااااااده‌که حتی به یه کارگر اتباع هم نمیتونی بگی کسی بهش پاندا ...

آره واقعا😂😂😂😂😂

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
خب پس اینو از اول بگو یه چیزی دیدی که بند کردی بهش وگرنه اینهمه حساسیت بی دلیل نمیشهالانم اگه دلت با ...

نه خب دلم باهاش صاف شد و چیزیم نبود ک‌بخوام فراموش یا چشم پوشی کنم

ولی یادم افتاد چقد حرف زد و اینا

خواستم بدونم ینی هنوزم هست کسی ک خیانت نکنه

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

به عنوان کسی که مشاوره میده نه اگرم عملی نکنن ذهنی انجام میدن نریزید سرم

شما یک تجدید نظری تو مشاوره دادنت بکن:/

یا یک فکری به حال زندگیتون 

اینقدر مردای اطرافتون اشغالن؟

چه کاریه آخه😐اشتباه میکنی همش بهش میگی

من بهش چیزی نگفتم

من یچیز مشکوک دیدم راجبشم حرف نزدم

خودش اومد حرف زد