2777
2789
عنوان

خانم های مذهبی که فرزند دختر دارین لطفا صادقانه جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 30 پست

من وقتی بچه بودم کسی گیر نداد بهم

بزرگ شدم خودم راهم رو انتخاب کردم

الانم من به دخترام گیر نمیدم

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسی که مذهبیه قطعا دوست داره فرزندشم با زیبایی های دینش اشنا بشه و در این راستا تلاش میکنه 

من سعی میکنم اول خودمو تربیت کنم و درست زندگی کنم تا بچم با مسلمون و مذهبیه واقعی بودن آشنا بشه انشالله خدا خودش کمکمون کنه

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
سختگیری؟دین خدا رو‌اطاعت کردن سختگیریه؟خدای اعلی سختگیره شماها راحت گیرین؟ولنگاری خوبه؟

دین خدا رو به زور اطاعت کردن اسون گیریه؟

بزور چیزی رو تو مغز بچه فرو کردن اسون گیریه؟

بچه ها که مادر پدرش بهش حق انتخاب میدن و در کنارش راهنمایی میکننش کارشون ولنگاریه؟

دین خدا رو به زور اطاعت کردن اسون گیریه؟بزور چیزی رو تو مغز بچه فرو کردن اسون گیریه؟بچه ها که مادر پ ...

اینکه واسه جسم بچه ارزش قائلشی به زور بهش داررو بدی چطور کار خوبیه؟

واسه سلامت روح وروانش ارزش قائلشی میشه سختگیری؟

سختگیری؟دین خدا رو‌اطاعت کردن سختگیریه؟خدای اعلی سختگیره شماها راحت گیرین؟ولنگاری خوبه؟

ولنگاری بده، ولی تصمیم خودمون هم به خورد بچه دادن بده، خدا انسان رو آزاد افریده، اگر خانواده مخالف این عمل کنن و بچه رو مجبور اونم میزنه زیر همه چیز و میگه ولم کنید، دست از سرم بردارید من خودم تصمیم میگیرم، درصورتی که اگر تربیت درست باشه بچه آخرش راهی رو درپیش میگیره که به صلاح هست، دین خدا هر بخشیش دلیل داره، اگر از همون اول همه چیز با منطق به بچه توضیح داده بشه و تربیت درست باشه آخرش اصلا نیاز به اجبار نیست، اون بچه خودش وقتی زمان تصمیم گیریش شد می‌دونه چی خوبه چی بد، ولی متاسفانه خیلی هارو دیدم فقط بلدن بگن این بایدی هست، هیچ وقت جواب چرا هارو درست نمیدن بدتر از اون اینکه خودشون هم جواب این چرا هارو نمیدونن

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
اینکه واسه جسم بچه ارزش قائلشی به زور بهش داررو بدی چطور کار خوبیه؟واسه سلامت روح وروانش ارزش قائلشی ...

دارو رو به چی ربط میدی عقل کل!

بچه دختر تا ۱۱ سالگی اختیار پوشش خودش رو داره و تا بزرگسالی هم حتما داره مهم اینه که ما چطور بهش تربیت بدیم نه اینکه به زووووور بهش بگیم روسریتو بکش جلو مبادا مردی تحریک شه!

دارو رو به چی ربط میدی عقل کل!بچه دختر تا ۱۱ سالگی اختیار پوشش خودش رو داره و تا بزرگسالی هم حتما دا ...

این بچه از یه جایی به بعد عقلش میاد تو دستش میفهمه حق انتخاب داره وقتی بفهمه بجای راهنمایی با زور به خوردش دادین ازتون متنفر میشه

خنده داره واقعاجنگل به جنگلیش قانون خودشو دارههرچیزی تابع یه نظمی هستبعد خدای به اون عظمت قانون ندار ...

اره به ما قدرت اختیار داده در کنارش یک عقلی توی سرمون هم گذاشته و بهتر از عقل احساسات قلبی و راهنماهائی که سر راهمون قرار میده

تو کجا دیدی خدا جایی بندشو محدود کنه؟

اره به ما قدرت اختیار داده در کنارش یک عقلی توی سرمون هم گذاشته و بهتر از عقل احساسات قلبی و راهنماه ...

هر‌قانونی محدود‌میکنه برای رسیدن به تعالی‌وبالاتر رفتن

قانون خدا محدود‌نمیکنه

بلکه‌انسان رو‌از ولنگاری وبی بندوباری در میاره‌برای لذت های روحانی وبالاتر از عالم ماده وحسم

اما‌خب یه عده که کلاس عقلشون به چشمشونه‌و جس بُعد حیوانی چیزی‌نمیدونن قانون الهی‌رو‌محدودیت میدونن

چرا؟

خب مشخصه..همه هم وغم این عده خوردن‌وآشامیدن و خواب و...هست وهیچ‌از عالم بالاتر از عالم‌ماده چیزی‌نمیفهمن

اینا زمانی متوجه خواهند شد که دیگه کار‌از کار‌گذشته‌و مرگ اونارو به کام خودش برده...

اما یه عده هم هستن باقوانین الهی هم‌سو شدن‌و ترک‌گناه‌کردن‌ و‌اهل لذت های‌روحانی هستن‌ که اهل‌دنیا یه ذره هم‌از‌اون لذت هارو‌نچشیدن

2810