2777
2789
عنوان

اَلو سلام چطوری آبجی😒🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 91 پست
دفعه اولش نیست میزنهآخه اگه بگم سر چی دعوا راه انداخت که میگی دیوونس

چند بار؟

بعدش پشیمونه؟

به نظرم ی فکر برای زندگیت کن صبوری کردن راه چاره نیست با این شرایط تو 

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند بار؟بعدش پشیمونه؟به نظرم ی فکر برای زندگیت کن صبوری کردن راه چاره نیست با این شرایط تو

شاید سه چهار بار.دفعه های اول بعدش پشیمون میشد.ولی حالا نه.فعلا که حق به جانب و بعد از فحش دادن به پدر و مادرم کتک هم زد

چیکار کنم؟جایی ندارم برم.بچمو چیکار کنم

الهی بگردم برا بچه منم یه دوساله دارم ولی هر چقدر یا من بده ولی برا بچش خوبه چقدر بد اون بچه چی میکش ...

این با بچش هم لج میکنه

سر هرچیزی باهاش دعوا میکنه

دستشم لق شده یکسره ریز ریز میزنه بچه رو

شاید سه چهار بار.دفعه های اول بعدش پشیمون میشد.ولی حالا نه.فعلا که حق به جانب و بعد از فحش دادن به پ ...

من کلا تو این چیزا اطلاعاتی ندارم پس نمیتونم همون اول بگم طلاق

اما نباید بمونی

مخصوصا بچه هم داری ممکنه تصویر کتک خوردن تو  ، تو ذهن اون بچه هیچوقت پاک نشه فردایی هم که بزرگ شد میشه هزاران مشکل روحی و روانی براش

پس به خاطر بچه ات هم ک شده 

من کلا تو این چیزا اطلاعاتی ندارم پس نمیتونم همون اول بگم طلاقاما نباید بمونیمخصوصا بچه هم داری ممکن ...

طلاق که نمیتونم بگیرم

ولی باااااید این مسئله حل بشه

باید بشینه سرجاش

نمیخوام‌خانواده ها درگیر بشن چون کاری نمیکنن فقط مشکل رو بزدگتر میکنن.مخصوصا خانواده شوهرم که بشدت بی مصرفن

طلاق که نمیتونم بگیرمولی باااااید این مسئله حل بشهباید بشینه سرجاشنمیخوام‌خانواده ها درگیر بشن چون ک ...

پس دیگه نذار دست روت بلند کنه

جوری بهش درس بده که آدم شه

2810