2777
2789
عنوان

بابام فهمیده که😰

| مشاهده متن کامل بحث + 3979 بازدید | 181 پست
درسته مادرت بی مهری دیده،،ولی دلیل نمیشه یه خانوم جا افتاده که دامادم داره بره مجازی و دوست بگیره و. ...

😔😔عزیزم میدونم اشتباه کرده خودشم پشیمونه بلاخره هر آدمی اشتباه میکنه چ جوون چ پیر 

ولی پدرمم بی تقصیر نبوده لطفا نگران ترم نکنید من ب اندازه کافی نگران همین فکرها هستم😔😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی عزیز اهمیت به این پیامش نذار چون درک و فهم نداره

اسی عزیز درک و فهم این به ظاهر محترم بیشتر به دردت میخوره که خیانت رو برا مادرت اشتباه ندونسته بلکه توجیح کرده که حق داشته، حتما خودت از اون خانه خراب کنایی هستی که خائن بودن در خونت هست و برا همین خیانت از نظرت اشکالی نداره، ریپ نزن برو پی کار درست خودت

حق با باباشه واقعا؟خیانت کرده ،کار نکرده،نیازهای عاطفی زنشو برطرف نکرده ...خودش با همه گشته متعهد نب ...

واقعا نمیدونم چی بگم یسریا که همینجوری حرفی ک میاد رو زبونشون بیان میکنن منو بدتر دل نگران میکنن 

من اینجا میگم دارم میمیرم از نگرانی کسیو جز مادرم ندارم بعد یسریا میگن اگ پدرت بلایی سر مادرت نیاره خوبه😔😔

😔😔عزیزم میدونم اشتباه کرده خودشم پشیمونه بلاخره هر آدمی اشتباه میکنه چ جوون چ پیر ولی پدرمم بی تقص ...

نگران نباش اگر قرار بود بلایی سر مادرت بیاره تا الان آورده بود...این آدم اذیت کردنو دوست داره حالا به هر بهانه ای داره لذت میبره از ابنکه بهونه اذیتش جور شده وگرنه طلاق میداد و تمام...ولی خب امیدوارم مادرت ازش جدا شه

نگران نباش اگر قرار بود بلایی سر مادرت بیاره تا الان آورده بود...این آدم اذیت کردنو دوست داره حالا ب ...

دقیقا منم از خدامه ک جدا بشن امیدوارم هرچی خیره پیش بیاد ممنون عزیزم🙂❤️

واقعا نمیدونم چی بگم یسریا که همینجوری حرفی ک میاد رو زبونشون بیان میکنن منو بدتر دل نگران میکنن من ...

اینجا همه زن ستیزن به معنای واقعی...عمر و عشق و جوونی یه نفرو بگیری بعدم فک کنی دنیا همینه ...والا من میگم مادر بیچارت انقد محبت ندیده فقط خواسته تجربش کنه...خواسته یه بار زن باشه نه مادر بچه هاش خیلی دلم براش سوخت ...توجیه نمیکنم کارشونو ها اصلا ولی با توجه به حرفات فقط میگم قطعا آدم ضعیف میشه

تا جایی ک تونستم قضیه رو یجوری دیگ تعریف کردم براش ک نفهمه اصل داستان چی بوده میدونم ک بفهمه جنبه ند ...

از این قضیه تو خونتون دیگه حرف نزن باباتو تهدید کن که اگر شوهرم بفهمه یا زندگیم خراب بشه هم جا رو با خودم آتیش میزنم ای کاش من این کارو کرده بودم

ای کاش بابامو آتیشش زده بودم

بابام به مامانم خیانت کرد و شوهرم فهمید 

داستان ما اینقدر وحشتناک بود که بار روانیش الان پنج ساله باهامه و ب هیچ مردی در هیچ سنی اعتماد ندارم از همشون متنفرم خیلی از نظر اعصاب بهم ریختم و با سیلی صورتمو سرخ نگه میدارم 

مال ما تشت رسوایی بود که زمین افتاد آبرو برامون نموند بیش از دو ساله که چشمم خونه پدری رو ندیده چون پدرم دوسال پیش بازم کارشو تکرار کرد

اینجا همه زن ستیزن به معنای واقعی...عمر و عشق و جوونی یه نفرو بگیری بعدم فک کنی دنیا همینه ...والا م ...

دقیقننن منم میدونم اشتباه بودع ولی هرچی هم ک بگی مادر من یه زن بوده یه انسانه مگ چقدر آدم میتونه سکوت کنه و تحمل کنه شاید بقول شما دلش خواسته محبتو تجربه کنه شاید دوست داشته برای خودش یبار یه زن باشه تا مادر

از این قضیه تو خونتون دیگه حرف نزن باباتو تهدید کن که اگر شوهرم بفهمه یا زندگیم خراب بشه هم جا رو با ...

عزیزم خیلی سخت میشه خدا صبرتون بده😔😔

الان مادرتون با پدرتون زندگی میکنن؟یا جدا شدن؟

واقعا پدر خونه اگه یکم مردونگی ب خرج نده و به زنش اهمیت نده آدم زندگی براش زهر میشه

😔😔عزیزم میدونم اشتباه کرده خودشم پشیمونه بلاخره هر آدمی اشتباه میکنه چ جوون چ پیر ولی پدرمم بی تقص ...

ببخشید من واقعا قصد ناراحت کردنت ندارم،،فقط خاستم هشدار بدم پدرت ممکنه کاری انجام بده

عزیزم خیلی سخت میشه خدا صبرتون بده😔😔الان مادرتون با پدرتون زندگی میکنن؟یا جدا شدن؟واقعا پدر خونه ا ...

ممنون عزیزم

آره باهم زندگی میکنند سه تا داداش دارم ک بزرگه تازه نامزد کرده اون دوتا هم ۱۴و۱۶سالشونه از من کوچیکترن

نامزدی اول داداشم بعد هشت سال عشق عاشقی با دختر خالم بهم خورد 

مامانم نه از زیبایی کم داره ،نه از کمالات ،بابامو هرکی ببینه باورش نمیشه این کارو کرده،اینقدر که ب مامانم محبت داره نمیدونم شاید کارما بوده چون متوجه هم شدم مامانم تو مجازی ب یکنفر پیام می‌داده و پشیمون شد دیگه نکرد حتی خودشم نمیدونه من می‌دونم خیلی ماجرای ما پیچیده هست 

نمیدونم چیشد که این اتفاقات افتاد ،نمیدونم

شاید روزی داستان بدبختیمو تو سایت گفتم

فقط میترسم آشنا  ببینه

هرچند که داستان بابامو ی شهر فهمید هرکی از آشناها ببینه متوجه میشه

ببخشید من واقعا قصد ناراحت کردنت ندارم،،فقط خاستم هشدار بدم پدرت ممکنه کاری انجام بده

اشکالی نداره لطفا دعا کنید مادرم چیزیش نشه من واقعا میمیرم اگ خدایی نکرده چیزیش بشه 

من چ کاری از دستم برمیاد تا جایی ک میتونم میرم اونجا الان میگم کاش میشد شبو هم اونجا بخوابم واقعا سردرگمم

2810