2777
2789
عنوان

برای تطیع شعر چه کتابی بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 32 پست
یعنی من تجربی هم برای اینکه شعر مینویسم و چیز زیادی هم از هجا بندی شعر نمیدونم خیلی سبز و میکرو خوب ...

دیگه هم درسنامه داره هم تست

ما تو فنونمون پایه‌شو یاد گرفتیم برا همین دیگه درسنامه نمیخوندم ولی حتما داخلش داره 

تست و بیتای شعر و اینا همه به سماعی کمک میکنه 

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هم ابوالحسن نجفی هم طببب زاده درمورد عروض و تقطیع کتاب دارن ببینید اگر ثقیل نبود برانون بخریو

میخرم نه اشکال نداره خوب توضیح دادن ؟من میگم چیزی از هجا نمیدونم زیاد

خوشگلم ادبیات قوی هست ولی پن کتاب انسانی هارو نمیخونم کههه من تجربی ام و در حد تجربی میخونم همیشه هم ...

منم منظروم قواعدش بود بصورت بیشتر گلم 

بازم برای تو همون شاعرای گفتم کتابای شعرشون رو بخون 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

و عزیزم با خوندن کتاب درست نمیشه 

عروض و قافیه و باید فهمید 

کلی وزن داریم 

وزن های همسان 

ناهمسان و غیره اینی که یه کتاب و برداری بخونی نمیشه مثل این میمونه فیزیک و ریاضی و شیمی رو بخونی ولی نمیتونی یه مسئله هم حل کنی

عزیزم رشته ی من انسانیه سال آخرم و به عروض تقریبا مسلطم کمک خواستی درباره ی عروض و تقطیع بگو

من تجربی ام چیزی درمورد هجا بندی زیاد نمیدونم من چون شعر مینویسم بیشتر غزل دبیران میگن خوبا فقط ۸۰درصد موزون داره شعرت کلا میخوام در حد قبولی خوب بنویسم اگه کتابی برای من میدونی برای منکه که تجربی ام بگی بخرم خوب میشه خوشگلم🙂🫠

و عزیزم با خوندن کتاب درست نمیشه عروض و قافیه و باید فهمید کلی وزن داریم وزن های همسان ناهمسان و غیر ...

نه مثلا هجای بلند چیه کوتاه چیه کشیده چیه منظورم ایناس

و عزیزم با خوندن کتاب درست نمیشه عروض و قافیه و باید فهمید کلی وزن داریم وزن های همسان ناهمسان و غیر ...

من سوال نمیخوام حل کنم فقط میخوام با هجا آشنا شم بتونم شعرم رو بهتر کنم هجا بلند و کوتاه و ....

اسی میتونی هم فنون انسانی رو دانلود کنی از همون سال دهم  بخش وزن هاشو بخون   قافیه اینا هم بهتره که بخونی که دیگه شعرت از این بابت هم بی نقص باشه

دیگه کم کم با پایه بیا بالا 

برا تمرینم میتونی یه خودکاری چیزی برداری رو دیواری جایی بزنی و تکرار کنی مثلا مفتعلن مفتعلن فاعلن

و دیگه همون دفترشعره که گفتم😁 دیگه اینجوری هزینه هم نداره خودمم همینطوری یاد گرفتم

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

نه مثلا هجای بلند چیه کوتاه چیه کشیده چیه منظورم ایناس

کوچکترین واحد آوایی زبان اسمش واج هست

که یا مصوت یعنی صدا دار  میشه َُِ   ای   او   آ 

صامت هم حروف هستن که بدون مصوت تلفظشون سخته مثل ب  پ  ت و...

حالا هجا  سه نوع میشه  کوتاه  بلند  کشیده

کوتاه یک یا دو واج داره  مثلا  بَ  یا  ب 

بلند سه تا داره  مثل سِن  مَن  ما(مصوت های بلند آ ای  او  دو واج توی تقطیع به حساب میان)

کشیده هم ۴ یا ۵ تا  مثل  یَزد(۴)  سیب(۴)   وایب(۵) مثال ایرانی یادم نیومد برا ۵🤣

من سوال نمیخوام حل کنم فقط میخوام با هجا آشنا شم بتونم شعرم رو بهتر کنم هجا بلند و کوتاه و ....

هجا ها متشکل از صامت ها و مصوت ها هستند 

علامت هجاها 

هجای کوتاه U ( دو بار حساب میشه )(صامت بعلاوه مصوت کوتاه یا مصوت کوتاه بعلاوه صامت) 

هجای بلند _ ( سه بار هجای بلند به حساب میاد)

هجای کشیده _U (چهار یا پنج بار)

هجای کوتاه مثل سَ که یعنی صامت س و مصوت کوتاه  -َ  ( مصوت های کوتاه شامل  َ  ِ  ُ هستند) 

(مصوت های بلند شامل ا ، ای ، او هستند) 

برای اینکه بفهمیم یه هجا کوتاهه یا بلند باید تعدادشون و حساب کنیم

مصوت های بلند ا ، او ، ای دو بار حساب میشن 

همه ی صامت ها یک بار و همه ی مصوت ها هم یک بار حساب میشن

مثل ( با ) که هجای بلند محسوب میشه و هجای کشیده هم مثل خی ز  که صامت خ یکی حساب میشه مصوت ای دوتا و دوباره صامت ز هم یکی که میشه چهارتا ( چهارتا و پنج تا کشیده محسوب میشن) 

حالا 

تقطیع یه شعر و بگیم 

من به هر جمعیتی نالان شدم 

میشه 

من / بِ / هَر / جَم / ع / یَ / تی / نا / لان / شُ / دم 

ببین دقیقا مثل کلاس اول وقتی هر چی و میخوندیم با  َ ِ ُ مینوشتیم و بخش بخش میکردیم 

هجا ها متشکل از صامت ها و مصوت ها هستند علامت هجاها هجای کوتاه U ( دو بار حساب میشه )(صامت بعلاوه مص ...

مثلا میگن دوتا مصرع یا همه ی مصرع ها هجا ی مساوی دارند تعدادشون برابره دا وگرنه مثلا هجای کوتا در مصرع اول در اول بیاد میتونه در دوم چهارم بیاد؟

2810