2777
2789
عنوان

مامانم میگه این چشم دیدن زندگیمونو نداره😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1468 بازدید | 68 پست
سرزنشم نکن عزیزم ک خودم هرروز اینارو ب خودم میگم درست میگی نهایت بی عقلی بود ولی تنها راهی بود ک او ...

وقت بر آرزوی مرگ زیاده

فعلا ازون جهنم برو

ساعتی زنگ بزن شوهرت بیاد دنبالت مرگ یبار شیون یبار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوتا بزرگتر رو بفرست برن حرف بزنن باهاشزود باش

هزارتا ریش سفید اومدن    یکی میخواد چندروزه بیاد  شاید فردا بیاد  اگه اومد حتما دیگه فرصت و ازدست نمیدم 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

هزارتا ریش سفید اومدن یکی میخواد چندروزه بیاد شاید فردا بیاد اگه اومد حتما دیگه فرصت و ازدست نم ...

ریش سفید چیه؟؟؟ دوتا آدمین یعنی خودتون عقل ندارین؟ 

خودت منطقی حرف بزن 

اگر هم انقدددد بدردنخوره بندازش دور و جدااااا زندگی کن

ریش سفید کاری نمیکنه اصل تو و شوهرتی 

شوهرت اگه خیانت میکنه نادیده بگیرش ولی بروخونت حداقل اینجوری بچه هات آرامش دارن

خیانت میکنه  ب خودم ظلم میکنه ولی بچه هام ارامش داشتن .. اسایش داشتن شوهرمم خبرمرگش اصلا خونه نمیومد ک من خودم انقد پیله کردم ب خیانتش انقد پیله کردمممم ک راهی واسه خودم نزاشتم   معتقدبودم  یامرگ یا طلاق  زندگی با ادم خائن هرگز ممکن نیست  حالا ازخدامه برگردم با یه خائن زندگی کنم    دنیای عجیبیه .... 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

شوهرت چی میگه؟؟؟؟؟نظرش چیه؟؟داره یه چیزی بزنه به نامت؟؟

خونه خریده پدرشوهرم واسمون ک برگردم اما میگه نمیزنم ب اسمتون پدرمم میگه ب اسم دخترم نه ولی ب اسم شوهرم یا یکی از پسرام باید بزنی ک باز اواره نشن   شوهرمم اینجور نیست ک خونه بفروشه یا اذیت کنه  ولی مادرشوهرم سراختلافات خاله زنک میشینه زیرپاشوهرم ک بفروشیم باهم زندگی کنیم یجا

خیانت میکنه ب خودم ظلم میکنه ولی بچه هام ارامش داشتن .. اسایش داشتن شوهرمم خبرمرگش اصلا خونه نمیومد ...

ببین....بین بد و بدتر الان باید انتخاب کنی

خونه شوهرت اوضاع بهتره ..پس بگرد برو اونجا

دیگه هم هییچ وقت برنگرد خونه مادرت. هیچ وقت

تو در مقابل بچه ها مسوولی 

شوهرت هم هررررر کاری خواست بره انجام بده....ک ون لقش....خودت خوش اخلاق باش...حواست به بچه هات باشه..خوب بخور خوب بپوش خوبم بگرد 

ریش سفید چیه؟؟؟ دوتا آدمین یعنی خودتون عقل ندارین؟ خودت منطقی حرف بزن اگر هم انقدددد بدردنخوره بنداز ...

جدا تنهایی زندگی کردن ب ج دردی میخوره وقتی بچه هاحضانتشون باپدره پسرم چهارسالشه حدودا سه سال دیگه نگه دارم بعد بدم بره ؟ شکهرم حکم ازدواج مجددداده بش دادگاه چون من بدنگشتم  بچه هام میرن زیر دست نامادری بدبخت میشن 

خونه خریده پدرشوهرم واسمون ک برگردم اما میگه نمیزنم ب اسمتون پدرمم میگه ب اسم دخترم نه ولی ب اسم شوه ...

پاشو بدو برو خونه شوهرت

خیانت خوب نیست ولی وقتی خونه مامانت اوضاع اینه پس باید بشینی سرجات 

بگو به خاطر بچه هام برگشتم....بنداز سر بچه ها

خیانت میکنه ب خودم ظلم میکنه ولی بچه هام ارامش داشتن .. اسایش داشتن شوهرمم خبرمرگش اصلا خونه نمیومد ...

منم مثل توام شوهرم خیانت کردولی نرفتم گریه کردالتماس کردگفتم نمیبخشمت ولی به خاطربچه هام نمیرم منم مثل خودتم دوتابچه دارم ۴ساله و۲ساله الان اگه وضعموببینی به حالم گریه میکنی تویه اتاق ۱۲متری دارم زندگی میکنم نه آشپزخونم تکمیله نه حمام دارم نه دستشویی ولی دارم زندگی میکنم چاره چیه بادوتابچه برم درخونه کی روبزنم؟پدرکه ندارم یه مادرپیرکه ازپس خرج خودش به زوربرمیاد چه میشه کردخدابزرگه 

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤
ببین....بین بد و بدتر الان باید انتخاب کنیخونه شوهرت اوضاع بهتره ..پس بگرد برو اونجادیگه هم هییچ وقت ...

باور کن ماه  جان  هم خوب میگشتم هم بهترینارو میخوردم هم خوب میپوشیدم پیله کردم ب خیانتاش  اخه الکلی ام بود اما عیاش یود اصلا خونه نمیومد شبگرد بود اما بچه هام  اکلی ازدوسالگی مهد دوزبانه الان زبان انگلیسی مسلطه  کلاس موسیقی میرفت  اوردم خونه نشین و افسردش کردم  

جدا تنهایی زندگی کردن ب ج دردی میخوره وقتی بچه هاحضانتشون باپدره پسرم چهارسالشه حدودا سه سال دیگه نگ ...

ببین تو که زندگیت نابود شد اون از محردیت اینم شوهرت

بی فکر بچه هات باش نذار شوهرت لج کنه و پا تو کفش کنه طلاقت بده

نکننننننن اسیییییی

اومد دنبالت جندروز پیش باید برمیگشتیییی

برگرد سرسنگین زندگی کن دعوا نکن باهاش انگار فقط پدر بچه هاته

داری آینده بچه هازو نابود میکنی

شغل و درآمد داری اگه جداشو 

نداری پس سرتو بنداز پایین زندگیتو کن 

باور کن ماه جان هم خوب میگشتم هم بهترینارو میخوردم هم خوب میپوشیدم پیله کردم ب خیانتاش اخه الکلی ...

متوجه شدم اوضاع چه جوریه

پاشو برو فردا یه راهی پیدا کن واسه برگشت به خونه شوهرت‌‌‌

خانمی کن و بچه هات رو بزرگ کن

دیگه هم نق نزن به شوهرت ‌‌‌‌‌‌...ولش کن....بچسب به خودت و بچه هات

تو رو قرآن برنگرد خونه مادرت

بچه هات مریض میشن....گناه دارن

شوهرت هر غلطی خواست بکنه 

وقتی خوش اخلاق باشی و ورزش کنی و به قیافه و زندگیت برسی شاید اونم سربراه شد

2810