2777
2789
قبلش از خودت سوال کن‌ماورا وجود داره؟ نه پس مریضی ماورایی کنسله 😁

ببینید یه سری مشکلات جسمانی برای فرد سحر شده و طلسم شده بوجود میاد که فرد هر چه بره دکتر ، دکترها میگن سالمی و مشکلی نداری ، اما مسئله و بیماری شخص حل نمیشه. احتمالا منظور شون همینه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی توی بیداری هم اتفاقات آینده رو میبینی ؟؟یا فقط تو خواب ؟؟من هر دوش میشم حتی مکان هایی که تو خوا ...

واسه منم اتفاق افتاده یه مکانی خواب میبینم یا اتفاقی میافته یه روز بعد یا دو روز بعد اون اتفاق میافته ، یا داخل خواب میدونم خوابم و دارم داخل خواب فلان خوابو میبینم 

واسه منم اتفاق افتاده یه مکانی خواب میبینم یا اتفاقی میافته یه روز بعد یا دو روز بعد اون اتفاق میافت ...

منم اینجورم بدم میاد چیکار کنم اینجور نباشم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍
ببینید یه سری مشکلات جسمانی برای فرد سحر شده و طلسم شده بوجود میاد که فرد هر چه بره دکتر ، دکترها می ...

طلسم چیه این بیماری روان تنیه و ریشه در اختلالات روان نژندانه داره که باید برن پیش تراپیست و درمانش کنن 

طلسم چیه این بیماری روان تنیه و ریشه در اختلالات روان نژندانه داره که باید برن پیش تراپیست و درمانش ...

من بیماری این اقا رو نمیدونم چیه واصلا هم توی این چیزا نیستم بفهمم اره با دارو حل میشه یا نه ،،، من گفتم منظور این اقا از بیماری ماورایی اینه که گاهی شخصی رو سحر میکنندتا بیمار بشه ( گاهی طلسم مرگ برای اون شخص میگیرن افکار خودشی به سمتش حجوم میاره و ... ) . 

فک کنم یک جایی خوندم این این علایم مغز نشانه امید به زندگی هست که فک میکنه چیزهایی رو که پیش اومده ق ...

نه باور کنید دیدم

نمیدونم 

شایدم شما درست میگی

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

جدی؟؟؟از کی باید گرفت؟؟بعضیا میگن سمت این چیزا نرین بدتر میشه🥲

من دنبال جادو جنبل نرفتم این کار ها درست نیس ، اما پیش کسی که دعاهای ربانی میخونه و روحانی هست مشکلی نیس ، اون شخص فقط باید حضوری بری پیشش 

من بیماری این اقا رو نمیدونم چیه واصلا هم توی این چیزا نیستم بفهمم اره با دارو حل میشه یا نه ،،، من ...

منم در مورد ایشون حرف نزدم میگم چیزی به اسم طلسم یا سحر وجود نداره این احساسات و حتی بیماریایی که ازمایشا چیزی نشون نمیدن بخاطر اختلالات ذهنه و‌باید برن پیش تراپیست 

مس شدن چیه یا مدیوم اینا رو اگر میدونید میشه توضیح بدید بعد یه سوال من پارسال دعا گرفتم برا مشکلم بع ...

عزیزم مس شدن یعنی جن داخل بدنش رفته و اون فرد تسخیر شده  ولی مدیوم بودن 

صبر اوج احترام به حکمت خداست 
مس شدن چیه یا مدیوم اینا رو اگر میدونید میشه توضیح بدید بعد یه سوال من پارسال دعا گرفتم برا مشکلم بع ...

عزیزم مس شدن یعنی جن داخل بدنش رفته و اون فرد تسخیر شده  ولی مدیوم بودن یعنی شخص می‌تونه با امور ماورا ارتباط برقرار کنه و علم غیب داره یعنی می‌تونه با اجنه ارتباط برقرار کنه و ازشون استفاده کنه اون دعا هم احتمالا توسط موکلی برداشته شده 

صبر اوج احترام به حکمت خداست 
منم در مورد ایشون حرف نزدم میگم چیزی به اسم طلسم یا سحر وجود نداره این احساسات و حتی بیماریایی که از ...

عزیزم شما هر جور دوست دارید فکر کنید و زندگی کنید . مثلا پریودی های شدید و سنگین که سونو ها و آزمایش هات هیچ مشکلی رو نشون نمیدندربط داره به ذهن ؟!!! من با گرفتن دعا حلش کردم ، اونم پیش شخصی که عالم بزرگ قطب کشوره . با واسطه رفتم ، عمومأ از اینکارا هم نمیکنه اما از خانمش خواستم که لطفاً