2777
2789
اتفاقا نشانه خوبیه اینکه سالم زندگی کرده ،سختی نکشیده و استرس به دلش راه نداده،به اونایی که جراحی کر ...

سختی نکشیدن از کی ارزش شده؟!

من دست‌های چروک اون زنی که از مادری و زحمت کشیدن برای خانواده دریغ نکرده رو به دست‌های مرمری که عمری از همیاری و کمک دست کشیده تا لطافت و فرمش حفظ بشه بیشتر دوست دارم.

و البته زندگی سالم داشتن نه شرط لازم و نه کافیه جوان به نظر زسیدنه! 

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
سختی نکشیدن از کی ارزش شده؟!من دست‌های چروک اون زنی که از مادری و زحمت کشیدن برای خانواده دریغ نکرده ...

اینا همش شعاره 

من نگفتم کسی که زحمت کشیده و دستش پینه بسته بی ارزشه ،اما اونی رو هم که خدا بهش لطف داشته و زندگی راحت داشته نباید شماتت کرد که چرا جوان مونده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینا همش شعاره من نگفتم کسی که زحمت کشیده و دستش پینه بسته بی ارزشه ،اما اونی رو هم که خدا بهش لطف د ...

من نگفتم اونی که خدا بهش نعمت سلامتی و زیبایی داده اخه! 

اتفاقا نعمته! 

اتفاقا لازمه انسان تو تمام زندگی‌اش نسبت به شرایطش آراستگی و پاکیزگی ظاهری‌اش رو حفظ کنه، اما اینکه خوشی زندگی این باشه که ای آقا من شصت سالمه می‌گن می‌خوره سی سالمه از نظر من خوب نیست. اینکه هنوز مثل یک نوجوان خام و تفکر تغذیه نشده دنیاش خلاصه بشه تو ظاهرش، خرید لباس و آرایش و رسیدن به این تن، جالب نیست.

نظر من اینه.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم.