2777
2789
عنوان

بچه ها عاشقتونم بخدااا بگید چرا خیلی خوبید🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 78 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فرم باسنت خیلی خوبه خوشبحالت

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

ما یه همکلاسی داریم پوستش سبزس ولی خیلیییی جذابه، واقعا میگم جذابه 

ولی کسی تاحالا نگفت فلانی جذابه ولی پوستش سبزس.. 

همه میگن جذابه چون ملاک خوشگلی حتما نباید سفیدی باشه 

توام اگه آنقدر کشته مرده پوست سفیدی میتونی هزارتا چیز استفاده کنی

ما یه همکلاسی داریم پوستش سبزس ولی خیلیییی جذابه، واقعا میگم جذابه ولی کسی تاحالا نگفت فلانی جذابه و ...

میگم ک واقعا خیلیا با پوست گندمی و سبزه جذابنرن

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

ما یه همکلاسی داریم پوستش سبزس ولی خیلیییی جذابه، واقعا میگم جذابه ولی کسی تاحالا نگفت فلانی جذابه و ...

ن من سفید دوس ندارم ولی پوستم سوخته شیمی درمانی کردم چن ماه پوست تنم سوخته سیاه شده حالت گروگور شده وگرنه اگه یکدست تیره و تمیز بود مشکلی نبود🥺

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍
راست میگه ماشاءالله باسنت خوبه، فقط ماشاءالله گفتن من😂😂😂نکه دارم رو باسن کار میکنم از باسن خوشم ا ...

چه کاری میکنی به منم بگو

اولا حرف دهنتو بفهم این رنگ پوست فقط شما نیست رنگ پوست خیلیا می‌تونه باشه و بهش میگیم سبزه نه سیاه

باباااا من پوستم سوختهههه شیمی درمانی کردم دارو سوزونده سیاه شده گرو گوری شده اگه بدست تیره و تمیز بود مشکلی نداشتم اینجور خیلی تیره روشن و بد شده

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍
2810