2777
2789
عنوان

نامزدم زبون بازه یا منو دوست داره

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 93 پست
میگم ط چقدر پول پرستی خب ماشین نخره چقدر اصکله که دوست داره فهمیده تو پولی هستی باز مونده

اولا اسکل خودتی درست صحبت کن 

وقتی تو خاستگاری حرف اینا زده شده و پدرش خودش گفته تا قبل عقد انجام میدم نباید زیرش بزنه وقتی پولشو داره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعدم با این الم شنگه ای که بپا کردی میگه حتما دختر پولکی هستی با سیاست برو جلو

مامانم بهش گفته خوشحال باش ب من گفته ارومش کردم ب دوست نگفته اتیشی کنش 

مامانم اونم آروم کرده خراب نشده 

ن خودشون گفتن تا قبل عقد طلا و ماشین اوکیه حالا امروز نامزدم گفت ماشین حالا حالاها نمیشه

خب حللا مگه چی میشههه با موتور برین اینور اونور دونفر هستین خیلی خوش میگذره بخدا

ماشین هم میخرید انشالله، چندسالته؟

معلومه وعده دروغ دادن تا تو رو راضی کنن حالا که ازشون نسبتا از پل گذشته دارن میزنن زیر حرفشون. حتی ...

منم حرفم این وعده دروغه اینا چشونه همه ب من پریدن یکی میگه واسه من اب میگرفت عذاب وجدان میگرفتم فقط،بلدن حرف زده باسن 😂

خب حللا مگه چی میشههه با موتور برین اینور اونور دونفر هستین خیلی خوش میگذره بخداماشین هم میخرید انشا ...

در گرما و سرما سخته / موقع حمل وسایل سخته 

موتور فقط دست اقاست خانم نمیتونه استفاده کنه 

امنیت ماشین کجا و امنیت موتور کجا

ی ماشین ۴۰۰میلیونی واقعا شد پرتوقع عجبا

نه منظورم این نبود. توقعاتی که من از خواستگارام دارم اینا نیست آخه. خیلی قانعم بیشتر اخلاقیات و خانواده خوب برام مهمه و از این شرط‌ها هم قرار نیست بزارم. نه من نه خانوادم

2810