خیلی دلم براش میسوزه، ما تبدیلش کردیم به چیزی که الان هست... هیچ بچه ی بی گناهی از اول اینجوری به دنیا نمیاد.. اینقدر از بچگی سرش داد زدم کتکش زدم باهاش بد رفتار کردم .🥲😭
دو ماه دیگه ۷ سالش میشه، کلاس اوله فضول و حرف گوش نکنه، معلمش هر روز بهم میگه ببرش پیش دکتر روانپزشک...
عبری رو بیشتر مسیحی ها بلدن بخاطر عهد عتیق😄عزیزم امیدوارم بتونید هرچی زودتر کلاس ثبت نام کنید و امو ...
بله. کلا عهد عتیق خوندن هم جالبه. هم این که خیلی اسامی عبری زیبان.
ممنونم.🌱
اهدای عضو = اهدای زندگی🌱 میشه لطفا برای سلامتی و ظهور امام زمان سه تا سورهی توحید بخونی؟ 🌱 میشه لطفا برای درسم هم صلوات بفرستی؟ ممنونم ازت. 🌱 ملانقطی و طرفدار زبان و ادبیات فارسی هستم.🌱 ابوالقاسم فردوسی و علامه دهخدا و دکتر معین الکی این همه زحمت نکشیدن که شما "راجع به" رو "راجب" بنویسی، "بذار" رو "بزار" و هکسره رعایت نکنی. اگه غلط املایی دیدم بهتون تذکر میدم شاید تو کلاس درس خوب یاد نگرفته باشید.🌱 یه عزیزی بهم گفت راجع به عربی هست و کنار فردوسی مباید بیارم. حالا شما راجع به رو هم درست بنویس حتی اگه به فردوسی مربوط نباشه.🌱 توجیح معنی نمیده و منظور شما در این مواقع توجیه هست.🌱 میدونستی تکیه کلام درسته و تیکه کلام اشتباه. تکیه کلام یعنی چیزی که در سخن گفتن بهش تکیه میکنند.🌱 لطفا اگه با شما صحبت نکردم و عقایدت با من فرق میکنه توهین نکن و دخالت نکن. ممنونم.🌱
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خودتم حتما برو روانپزشک ....با کتک زدن بچه سرخورده میشهاعتماد به نفسش از دست میره لجباز و سرتق میشه به فکر تلافی میفته
الان ببرش پارک یه چی براش بخر از دلش در بیار
اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم
اول خودتون برین روانپزشک وقتی عرضه ندارین بچه دار نشین دیگه ریدی به اینده اش چقدر یاد خودم افتادم زندگیم سر همین کتک زدنا تباه شد هنوز ک هنوز اعتماد بنفس ندارم و خودمو از همه قایم میکنم جایی نمیرم و افسرده ام
عزیزم من کنجکاوم میشه بیشتر درمورد خودتون بگید کجا زندگی میکنید؟
ما رشت زندگی میکنیم عزیزم
ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ