2777
2789

۱۹ سالمه دانشجو هستم قبل اینکه ازدواج کنم یکیو دوست داشتم

یک سال باهم دوست بودیم ولی خود پسره لجبازی کرد تا خانواده ام فهمیدن

از اونجایی ک خانوادم قدیمی فکر میکنن و دوست پسر از نظر اونا لولو خور خوره بود 

خیلی بلا سرم آوردن حتی مامانم چندین بار جوری منو کتک زد که هنوز بدنم درد می‌کنه یه بار با لگد زد تو کمرم هنوز نمیتونم درست بشینم یا یه بار جوری زد تو گوشم که گوشوارم تو گوشم شکست 

سیمکارتمو شکستن هرجا میرفتن من خونه بودم در رو از روم قفل میکردن...

گذشت خواستگار اومد واسم شهریور امسال

منم ب بابام گفتم نمیخوام فعلا ازدواج کنم بابام ک میدونست دلم پیش یکی دیگه اس گفت من برم تحقیق پسره خوب باشه حق نداری رو پسره عیب و نقصی بذاری 

دوست پسرم ۱۸. ۱۹ سالش بود همسن بودیم و سن جفت مون کم بود منم داشتم درس می‌خوندم 

خلاصه شهریور با خواستگارم ازدواج کردم و عقد کردیم و دوماهه تو عقدم.

از وقتی هم ازدواج کردم میگم فلان چیز رو می‌خوام مامانم سریع میگه برو به شوهرت بگو واست بخره!! یه جوری رفتار میکنن انگار از اول وجود نداشتم الآنم گیر دادن میگن درستو ول کن برو کار کن پول قسط وام ازدواجتو بده انگار من به دست و پا شون افتادم گفتم الا و بلا همین الان شوهر میخوام!!! نمی‌دونم ولی یه کاری کردن ک الان با یکی ازدواج کردم که فقط جسمم پیششه نه روحم... برای اینکه خانوادم خودشونو خوب جلوه بدن گفتن اگه اینو نمیخوای ردش کنیم ولی چه فایده تهش این نمیشد یکی دیگه 

چون کلا نمیذاشتن با اونی ک خودم میخواستم ازدواج کنم اونم از ترس آبرو!!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی کاش ازدواج نمی کردیشاید چندسال دیگه شرایطت عوض میشدپسره هم گناه داره

خانواده ام برای اینکه دوست پسرم از سرم بیوفته شوهرم دادن که اون رو فراموش کنم

چیکار میکنی؟ کنار اومدی ؟

ببین منم تا ازدواج با یکی پیش رفتم هر بهونه ایی هم آوردم که جدا بشم ولی کسی به حرفم گوش نمیکرد و میگفتن با این ابرو ریزی که کردی همین پسره هم بهت لطف کرده گرفته تورو پس باید باهاش بسازی ولی من نمیتونستم با پسره زندگی کنم چون دوسش نداشتم 

خانواده ام برای اینکه دوست پسرم از سرم بیوفته شوهرم دادن که اون رو فراموش کنم

اره متوجه شدم میگم کاش می‌گفتی حالا بذارین خواستگار بعدی شاید بهتر بود

وانمود می کردی به اون فکر نمی کنی

ولی واقعا متاسف شدم 

حیف اسم پدر و مادر برای بعضی از پدر و مادرها که فکر می کنن بچه باید بردشون باشه

امیدوارم خدا کمکت کنه و بتونی تصمیم درست بگیری