2777
2789
عنوان

زن داداشم خیلی بد جنسه

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 67 پست
چطور شوهر خاهر زنداداشش رستوران تشریف میبره خونه داداش ایشون با پول این براشون لازانیا میپزه؟؟به نظر ...

این که بری خونه یکی و توقع داشته باشی هرغذایی که تو دوست داری بپزه و اگر نپزه بهش بگی بدجنس خیلی زشته

رستوران نیست ک سفارش بده

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آقا یه. چیزی بگم ناراحت نمیشینظ؟؟نتونستم بیشتر از این سر به سرتون بذارم .من اصلا داداشم زن نداره .فق ...

من چه جدی دارم کارتو نقد میکنم😂😂😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
این که بری خونه یکی و توقع داشته باشی هرغذایی که تو دوست داری بپزه و اگر نپزه بهش بگی بدجنس خیلی زشت ...

حالا این تاپیک ک فیک بود

ولی به نظرم این به اون خانم گفته بوده ک حوس کرده میتونست بپزه اگر نکرده هم نکرده ولی اگر جای دیگ بدجنسی دیده باشه مبزاره پای بدجنسیش

حالا این تاپیک که فیک هست ولی آدم باید از جنبه‌های مختلف ببینه قضایا رو...

متوجه شدم😂🤦

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
ببخشید

ناراحت نشدم بابا معذرت خواهی چرا😂

آقا یه. چیزی بگم ناراحت نمیشینظ؟؟نتونستم بیشتر از این سر به سرتون بذارم .من اصلا داداشم زن نداره .فق ...

چیزی نمیگم فقط اینکه خیلی ادم بیشعوروبیکاری هستی

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
2810