دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
مارفتیم باغ ازاونجا تو لباسامون اومده بود پودر از عطاری گرفتم زدم یه شب تاصبح درو پنجره ها بستیم برقاهم خاموش کردیم رفتیم بیرون فرداشم تمیز کاری ازبین رفتن خداروشکر
خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
منم یه بار گرفتارش شدم هرکی حشره کش زدم فایده نداشت بچههام بدنشون تیکه تیکه شده بود ببین کک رو فقط باید پیداش کنی و بگیریش من تمام پتو ها رو بردم حیاط تو نور همه جا رو گشتم بالاخره تو پشمای پتو پیداش کردم
پودر سفیده روش عکس سوسک کنه ایناس بری عطاری خودش راهنماییت میکنه اره یه شبه ازبین رفت اما خب حسابی باید تمیز کاری کنی بعدش چون این پودر حالت گَرده و کل خونه کثیف میشه رو تلوزیون کامپیوتراینا چیزی بنداز
ببین من رختخواب پتو بالشت ک استفاده میکردیم هم زدم بعدفرداش جلد همشونو دراوردم انداختم ماشین
خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
دستت درد نکنه. برم بخرم این دارو رو.خدا کنه نتیجه بگیرم. بچه هام نابود شدن😭
نگران نباش ازبین میرن من چندبار باهمین روش ازبین بردمشون