2777
2789
عنوان

من با یه گاو ازدواج کردم 🐄🐄🐄🐄

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 105 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به آینده مطمئن نیستم .اگه یه روز این زندگی بهم بخوره من بی تکیه گاه میشم ( با توجه به شرایط فعلی زند ...

به هییییچ‌وجه کارتو‌ کنار نذار ، منم بچه ام به دنیا اومد کارمو ول کردم ، الان بعد ۱۳ سال زندگی ، که بچه هام از آب و‌ گل دراومدن و دیگه مثل گذشته به من احتیاج ندارن ، شوهرم میگه خودت برو سرکار ، الان من با ۴۰ سال سن ، کجا کار گیرم میاد ؟

عزیزم این راه حل نیست شوهر ایشون باید همکاری کنه بچه مال این اقا هم هست

گلم انصاف نیس خانم خونه که خدا گفته مرد وظیفه داره کنیز بگیره براش مدام در حال کار داخل خونه وبیرون خونه باشه ، اونم با بچه ،ولی ایشون می گه به ایندم اطمینان ندارم مجبورم شاغل باشم خدا بهش توان بده ،باید خدمتکار برای کارهای خونه بگیره دوست منم پرستاره ولی هم بچه هاش رو هم اشپزی هم تمیز کاری خونه رو خدمتکار گرفته 

استارتر به نظرم سر کار برو 

باید باهاش صحبت مسالمت‌امیز داشته باشی 

این بچه هم مال شماس هم مال اقا 

ایشون نباید انتظار داشته باشه که همه چی روی دوش شما باشه 

برای مثال شما اخر شب با کمک همسرتون میتونید ناهار فردا رو اماده کنید (میشناسم زن و مردی که همکاری دارندر امور)

مردای ایرانی یه اخلاق زشتی که دارن قهر میکنن واقعا خیلی این اخلاق بده

بخدا غم باد شدم 

هر روز خودم رو بخاطر این ازدواج چشم بسته ( سنتی و در سن کم بوده ) لعنت میکنم

خونه پر چسبه 🙂 من منتفرم از موش من خیلی می ترسم از موش اصلا آرامش ندارم

من خیلی بدم میاد ی شب ی دونه اومد چسب گذاشتم گرفتش پنیر معمولی گذاشتم نگرفت پنیر پیترا چون بوش زیاده ی ساعت گذاشتم گرفت

گلم انصاف نیس خانم خونه که خدا گفته مرد وظیفه داره کنیز بگیره براش مدام در حال کار داخل خونه وبیرون ...

عزیزم حرف شما صحیح هست 

ولی به شخصه زیاد به مردی که میگه”هرچقدر محبت کنی،محبت میکنم”اعتماد ندارم و ترجیح بنده بر اینه که پشوانه مالی داشته باشم تا خدایی نکرده اگر این اقا شلوارش دوتا شد یا بچه بازی دراورد بتونم از خودم دفاع کنم

استارتر به نظرم سر کار برو باید باهاش صحبت مسالمت‌امیز داشته باشی این بچه هم مال شماس هم مال اقا ایش ...

اصلا میگه من نمی تونم چند بار بگم نمی تونم . من از زندگی راضی نیستم این زندگی هست که تو مجردی داشتم و هیچ فرقی نمیکنه . 

اصلا حاضر به کار نیست 

من خیلی بدم میاد ی شب ی دونه اومد چسب گذاشتم گرفتش پنیر معمولی گذاشتم نگرفت پنیر پیترا چون بوش زیاده ...

آخه ببین تو ۴۰ روز ۵ تا موش از تو خونه گفتیم 😖😖

این اصلا عادی نیست حتما سوراخ دارن 

2810