2777
2789

آخه پسر عمه‌ام واقعاً کاری انجام نمی‌ده می‌شینه پشت میز خوراکی می‌خوره آخر ماه هم حقوق می‌گیره!

البته الان داره ۱ سال می‌شه که میاد

مادرم هم به پدرم گفت تو واقعاً ساده‌ای چرا در چنین شرایطی انقدر حقوق می‌دی(پدر من کلاً خیلی به خانواده‌اش بی‌دلیل کمک مالی می‌کنه مثلا به برادراش هم حقوق می‌ده اما مثلاً عمو هام هیچ کاری نمی‌کنن فقط میان صبح رو شب می‌کنن می‌رن)

پدرم ناراحت شد من هم اصلاً تحمل دیدن ناراحتی پدرم رو ندارم😭

به مادرم گفتم لطفاً بابا رو ناراحت نکن به هرحال اون صلاح کار خودش رو بهتر می‌دونه…

نمی‌دونم چیکار کنم😭

این وسط کی حق داره؟

京香水月

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آرهکاری هم نمی‌کنه از ساعت ۲ ظهر میاد ۸ می‌ره

منم بیام وایسم کمک بابات؟😂😭

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

والا مادر من از ۶ نیم صبح میره تا ۲ ۱۰ تومن حقوقش نیس تازه کارشونم سخت 

خوشبختی واقعی اون شبیه که بجای فکر کردن به چشاش زل بزنی تو چشاش ♥️😍 مهی هستم خداروشکر بعد مدت ها بهم رسیدیم عشقم کل زندگیم👰🏼 مربی شنا هستم 🤩🌊
راست می‌گی؟

چرا باید دروغ بگم😐

من به دختر خاله دارم طفلی از صبح ۸ تا ۴ بکوب ثبت شرکت کار میکنه زیر دست یکی به اونم ۱۰ میل میدن اونم با منت بعد پسر عمت بیاد همینجوری فقط بخوره ۱۰ میل بگیره؟ کجاش انصافه

البته درسته کمک وهوای اطرافیان رو داشتن خوبه وثواب داره ولی تجربه نشون داده مواقع لزوم همینا هیییچ ک ...

بله حتی من شنیدم میگن لابد یه زمانی حق مارو خورده که الان داره اینطوری کولی میده 

2810