2777
2789

برای از بین بردن جای جوش که بصورت لکه ی قهوه ای ریز دراومده،کدومو بگیرم؟

پیلینگ اوردینری؟

نیاسینامید اوردینری؟

رتینول فولی سنس؟

اکسیس وای؟

گفتن به منم بگو من میخام برم مزونیدلینگ‌ ولی اگه بدونم با یکی از اینا صدرصد خوب میشه نمیرم

میگن خیلی تاثیر داره

من از زینا که بلاگره پرسیدم،گفت فولی سنس

ولی چون محصولیه کع خودش فقط داره الان یه کم بدبینم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پیلینگ اوردینری لکارو رفته رفته کمتر میکنه البته هر روز نیس مصرفش ..اکسیس وای هم زیاد تعریفشو شنیدم در کنارشون آبرسان قوی و ضد آفتاب خوب هر دوساعت تمدید بزن و اینک لایه برداری کلا جوابه ینی ماهی یکبار پاکسازی برو

پیلینگ اوردینری لکارو رفته رفته کمتر میکنه البته هر روز نیس مصرفش ..اکسیس وای هم زیاد تعریفشو شنیدم ...

خب موندم بینشون کدوم بهتره بگیرم

بعد یه سرم دیگه هم شنیدم ویتالیر اونم میگن خیلی خوبه

خب موندم بینشون کدوم بهتره بگیرمبعد یه سرم دیگه هم شنیدم ویتالیر اونم میگن خیلی خوبه

انتظار معجزه نداشته باش یکیشو بگیر ولی بنظرم دوتاش باهم بیشتر نتیجه بده ضد لک و پیلینگ

[QUOTE=361763673]انتظار معجزه نداشته باش یکیشو بگیر ولی بنظرم دوتاش باهم بیشتر نتیجه بده ضد لک و پیلینگ[/QUOT

پولم به جفتش نمیزسه

رتینول ویتالیر نمیدونی چطوره؟

اونم تعریفشو شنیدم

اوف گیجم