2777
2789
عنوان

از زندگیم خستم کاش تموم میشد

82 بازدید | 10 پست

درس نمی تونم بخونم همش دلم می خواد دنبال عشق و حال بیرون رفتن باشم ۱۲ سال خر خون مدل ۱۹ مدرسه بودم حالا دیگه دوست دارم برم دانشگاه ولی الان دلم عشق شیطنت بازی مسافرت با دوستام‌ می خواد خسته شدم از بچه مثبت بودن

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

کمبود چی حس میکنی تو زندگیت ؟؟؟ عشق و حال!؟

اره

۱۲سال هیچ کاری نکردم همیشه با ادب بودم یک اشتباه مثل بقیه دخترا نکردم یک کار باحال نکردم همش تو کتاب کار درست بودم اصلا هیجان انگیز نبود زندگیم اصلا با پسری نبودم سیگار نکشیدم پارتی نرفتم ساعت ۹ بیرون نبودم با دوستام مسافرت نرفتم

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره۱۲سال هیچ کاری نکردم همیشه با ادب بودم یک اشتباه مثل بقیه دخترا نکردم یک کار باحال نکردم همش تو ک ...

ببین من به یک چیزی خیلی معتقدم که خدا یکی مثل و مشابه خودت بهت میده ، ببین میخوای شریک زندگیت چطور باشه خودت هم باید همونجور باشی براش ، حالا خودت انتخاب کن و هر جور دوست داری انجام بده❤️🫂

منم دقیقا همینم 

هیچی بلد نیستم مثل بقیه زبون دراز نیستم و نمیتونم درست از حقم دفاع کنم . همه هم بخاطر تو خونه نشستن و فقط درس خوندن و تک بعدی شدنمه. اصلااا مثل دوستام نیستم و علایق مشترکی باهاشون ندارم ولی مجبورم باهاشون حرف بزنم 

ببین من به یک چیزی خیلی معتقدم که خدا یکی مثل و مشابه خودت بهت میده ، ببین میخوای شریک زندگیت چطور ب ...

دوست دارم یه پسر خر خون مثبت از اینا که چند تا خودکار میارن ولی خیلی مردونه ودرس خون مسئولیت پذیرن سر کار میرن خیلی با ادب و خوبن 

منم دقیقا همینم هیچی بلد نیستم مثل بقیه زبون دراز نیستم و نمیتونم درست از حقم دفاع کنم . همه هم بخاط ...

منم الکی میگم وای چه جالب مثلا خیلی علایقم یکیه 😐😭

پس طبق عقیده من خودتم باید مثل همون باشی❤️

خب همین جوری بودم ولی خسته شدم هیجان نداره زندگیم

عشقم هیجان ایجاد کن ، اینهمه راه ، فقط اونجوری هیجان وارد میشه؟؟ نه اونها هم هیجان زودگذره، یک ساعت ...

نمیدونم😭😐