درس نمی تونم بخونم همش دلم می خواد دنبال عشق و حال بیرون رفتن باشم ۱۲ سال خر خون مدل ۱۹ مدرسه بودم حالا دیگه دوست دارم برم دانشگاه ولی الان دلم عشق شیطنت بازی مسافرت با دوستام می خواد خسته شدم از بچه مثبت بودن
ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم
۱۲سال هیچ کاری نکردم همیشه با ادب بودم یک اشتباه مثل بقیه دخترا نکردم یک کار باحال نکردم همش تو کتاب کار درست بودم اصلا هیجان انگیز نبود زندگیم اصلا با پسری نبودم سیگار نکشیدم پارتی نرفتم ساعت ۹ بیرون نبودم با دوستام مسافرت نرفتم
ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره۱۲سال هیچ کاری نکردم همیشه با ادب بودم یک اشتباه مثل بقیه دخترا نکردم یک کار باحال نکردم همش تو ک ...
ببین من به یک چیزی خیلی معتقدم که خدا یکی مثل و مشابه خودت بهت میده ، ببین میخوای شریک زندگیت چطور باشه خودت هم باید همونجور باشی براش ، حالا خودت انتخاب کن و هر جور دوست داری انجام بده❤️🫂
هیچی بلد نیستم مثل بقیه زبون دراز نیستم و نمیتونم درست از حقم دفاع کنم . همه هم بخاطر تو خونه نشستن و فقط درس خوندن و تک بعدی شدنمه. اصلااا مثل دوستام نیستم و علایق مشترکی باهاشون ندارم ولی مجبورم باهاشون حرف بزنم