2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی پای ثابت تاپیکای عکس باشی 😅

خیلی وقته به عکسا نمیرسم☹️😁

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|
دقیقا زخم زیاد خوردیم🤣

رونمایی نکرد؟😂

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

استارتر در حال سلفی گرفتن از خودش و اسفند دود کردن که مبادا ما چشمش نزنیم

وای بچه ها چقد جدی گرفتید 😂😂😂😂😂😂فکرشم نمی‌کردم بخدا😂😂😂😂من هیچ طلایی ندارم بخدا

عکس دست خالیم بود ک لود نشد😂😂😂

نخورین منو تروخداااا

خواستم یکم بخندیم ک نام ضعیفه عکسم نمیادددد😭😭😭😭

وای بچه ها چقد جدی گرفتید 😂😂😂😂😂😂فکرشم نمی‌کردم بخدا😂😂😂😂من هیچ طلایی ندارم بخداعکس دست خالی ...

🔪🔪🔪🔪

نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه❌لایک نکن جان جدت❌️توتاپیکای مذهبی وصلوات لایکم کن تا یادم نره☺️

وای بچه ها چقد جدی گرفتید 😂😂😂😂😂😂فکرشم نمی‌کردم بخدا😂😂😂😂من هیچ طلایی ندارم بخداعکس دست خالی ...

گزارش میزنم حالت جا ب جا شه😁

وزن اولیه ۹۳😐 هدف اول ۹۰✅🍃 هدف دوم۸۵🍃هدف سوم۸۰🍃هدف چهارم ۷۵🍃هدف پنجم۷۰🍃هدف ششم65🍃هدف اصلی۶۰😍
2810