2777
2789
ممنون عزیزم ولی برا‌من نیست.. خوشگل بودحالا ...

فدای سرت ایشالا بهترشو میخری

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راست میگیا کیلو🤣 یا بهتره بگیم تن

حالا یه چیزی برات تعریف کنم😂

امروز داشتم تو اینستا میچرخیدم بعد یه سری گردنبند و دستبند دیدم که لامصبا طرحشون جوری بود که با طلا مو نمیزدن بعد تو کپشن زده بود ۳۰۰ تومن  ۴۰۰ تومن گفتم وااا این عمرا قیمت واقعیش انقدر باشه معلومه این پیجا کلی میکشن روش مگه اینکه طرف خل باشه از اینا خرید کنه تازه معلوم نیست معتبر باشه یا نه قشنگ میره حضوری میخره بعد فهمیدم خل خودمم اونا همشون فیک بودن و منظورشم چهارصد هزار بود نه میلیون🤣💔

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

حالا یه چیزی برات تعریف کنم😂امروز داشتم تو اینستا میچرخیدم بعد یه سری گردنبند و دستبند دیدم که لامص ...

وااای🤣🤣🤣 

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|
مبارکت باشه عزیزم میشه بگید چن گرم و چه قیمت شد منم آینه ای زیاد دارم ولی از این پهناش خوشم میاد

ممنون عزیزم.مال شمام قشنگه و چون مینیماله معلومه اجرتش بالاست.

جمعا ده گرمن وقتی گرمی ۴۳۰۰ بود  ۴۸ تومن شد

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
2810