2777
2789

از دوست پسرم جدا شدم 

تو کانالش پست گذاشته نوشته 

من چیز زیادی ندارم گه به تو بدهم

چای هست اگر مینوشی 

من هستم اگر عشق میورزی 

راه هست اگر رهگذری 

خب گه چی؟؟؟بنظرم یه نوع توهینه که بود و نبودت برام فرق نداره

وقتی جدا شدی از همه چیزش جدا بشو 

طرف هر چی تو تنهایی هاش دوست داره می‌تونه بگه 

منم نباشه واست ! 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 🌹

اولش شاید حرص بخورم ولی بعدش اهمیتش کمتر میشه حرص خوردنم میشه برا این داستان که چرا الکی حرص یه ادم مزخرف زدم

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی حرص میخورم بعد از اونهمه روزای خوب اینجوزی بگه

ای خواهر این داداشمون خوبه بی احترامی ای نکرده هرچند که منم بودم حرص میخوردم اکس خدانشناس من به من گفت وبال گردن🤦🏻‍♀️ خداازاینا نگذره به حق پنج تن

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

درسته ولی دست خودم نیس

همین که دست خودت نیست کار دستت میده 

پس سعی کن واقعیت ها رو بپذیری تا احساسات هر روز عذابت نده و ... 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 🌹
خدااااا لعنتشون کنههههههه چقد بی شرمن چقد نمک نشناسن

منکه گفتم خدایا نمیبخشم 

بعد دیدم خشم بیشتری میاد سراغم اینجوری بیشتر پشت سرش حرف میزنم و دیگه فرقی باخود خیرندیدش ندارم پس دارم سعی میکنم ببخشم و کنار بیام و اهمیتی ندم

کتاب هنر رندانه به تخ‌م گرفتن خیلی خوب بود برام