2777
2789

من تا حالا سر کلاس گریه نکرده  بودم ،حس میکنم خیلی کوچیک شدم☹️

دیروز با اینکه خیییلی خابم میومد ۶ ساعت درس خوندم ،تا نصف شب ک بیهوش شدم دیگه، امروز معلم صدام کرد پای تخته،یه چی حل کنم،همه چی از ذهنم رف 😅دستام جوری می‌لرزید نمیتونستم ماژیکو بگیرم دستم،(بعد ما اون درس ۲ تا معلم میاد کلاسمون)یکیش خیلی سگ اخلاقه،جوری داد میزد سرم..بعد اونیکی معلم گف تو پارسال خیلی زرنگ بودی امسال اصلا نمیخونی ،بعد با ریشخند گف معلوم نیس کی قول داده بیاد بگیرتت که درس نمیخونی منتظری اون بیاد 

اینو که گف من حالم خیلی بد شد صدام میلرزید،کتابو انداختم رو میز گفتم نمیخام صفر بدین، بلد نیستم ،شما وقتی هیچی از زندگی من نمیدونین حق ندارین اینجوری بگید 

تا نیم ساعت نمیتونستم حرف بزنم😐حمله عصبی وارد شده بود😐😂😂بعد معلم دیگ انگار ترسید سکته ای چیزی کنم گف من تورو میشناسم و شوخی کردم و...

هیچی دیگ الان خجالت می‌کشم دوباره همون معلمارو ببینم💔😊

زهرام ..یع خانواده ی ۶ نفره که دنیای کوچیکمن❤😉                  من حق دارم ب خودم همه جوره فش بدم ولی تو حق نداری کوچیک ترین حرف طعنه داری بزنی بهم ک بد میبینی خیییلی بد ،،،مگر ب شوخی،،برا شوخی همه جوره جنبه دارم😊

میدونی هفته ی بعد هیچکس یادش نیس؟

ولش بابا

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچی تقصیر تو نبوده اشکال نداره ادم گاهی وقتا نیاز داره گریه کنه

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
چه معلم‌بیشعوری یعنی چی کی قول داده بگیرتت😐😐

دقیقا برا مامانم تعریف کردم گف این مضخرفا چیه میگه،حتا ب شوخی هم حق نداره بگه

زهرام ..یع خانواده ی ۶ نفره که دنیای کوچیکمن❤😉                  من حق دارم ب خودم همه جوره فش بدم ولی تو حق نداری کوچیک ترین حرف طعنه داری بزنی بهم ک بد میبینی خیییلی بد ،،،مگر ب شوخی،،برا شوخی همه جوره جنبه دارم😊

تو خجالت میکشی؟برین ب اون معلمه اون باید خجالت بکشه ی احمق ب تمام معناس ک انقدر ذهنش کثیفه معلوم نیس خودش منتظر چندتا پسره

بدم میاد از تهمت 

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالا یه شوخی کرد میگفتی نه اینطوری نیس این اداها چی بود😬😅

دارم میگم استرس داشتم داااااد میزد سرم

سخت گیری هم حدی داره

2810