2777
2789
عنوان

احساس میکنم دیگه شانس ازدواج ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1013 بازدید | 64 پست
برا الان که نه احساس میکنم تا اخر عمر مجرد میمونم

چون سرخورده شدی و ارزش خودتو نمیدوتی چندسال دیگه که تجربت بیشترشد یاداینروزا بیفتی میگی چرا اینطورفکرمیکردم

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شرایطتت بد نیست خوبه؛ کم سنی تتو لیزر کیوسوییچ انجام بده؛ ۵ ؛ ۶ جلسه بری کم رنگ و محو میشه

۴ جلسه رفتم کمرنگ شده ولی من دوست داشتمم کلا بره نمیدونم ادامه بدم

۴ جلسه رفتم انگار نه انگار

عکسشو میتونی بزاری؟ منم رو دست تتو دارم باید برم پاک کنم

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

میدونم تنهایی ممکنه بعضی وقتا خیلی ازار دهنده باشه ولی صبر کن تاخدا فرد مناسب خودتو سرراهت قرار بده🤍

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

بیشتر برا تاتو دستمم ناراحتمم

نقش چی زدی ؟؟؟

اصلا چرا تو این سن تاتو زدی اونم بزرگ 

برو دکتر زیبایی با لیزر برات پاک میکنه

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏

چه ربطی به تاتو داره؟؟

من کل پاهام تاتو هست یعنی الان باید درای زندگی رو به روم می بستن وا تاتو چه ربطی به بقیه داره.

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میاره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

2810