2777
2789
عنوان

چه قد خوبه این خانومایی ک آرومن

188 بازدید | 15 پست

مامانم داشت تعریف میکرد رفتم فلان جا خرید عروس هلندی خانومه انقد اروم اروم راه میرفت حرف میزد 

انقد آرامش داشت اصلا 

انقد پرنده اشم اروم و ساکت بود 

یا یه سری دیگ میبینی حتی دیرشونم شده چه قد با تمانینه کاراشونو میکنن چع قد آرامش دارن 

بعد ماها همش تهاجمی ایم همش بدو بدو همش از این فکر به اون فکر 

یه چایی ساز میزنیم آب جوش بیاد میدوییم کنارش صدتاکار دیگ هم انجام میدیم 

اخ این کارو بکنم اخ برم اینجوری کنم 

الان من استرس دارم فردا میخوام برم دانشگاه اصلا هم نمیدونم چرااا 

ترم پنجم 

ترم اولی هم نیستم ک بگم‌ تازه اس باسم هر کاری میکنم دست خودم نیست واقعا از استرس لبریزم به خاطر دانشگاه رفتن فردا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشاورم بهم گفت انقدر عجله نکن 

مگه سگ دنبالت کرده ؟

گفتم بله دو تا سگ مرتب دنبالمن 😅😅😅

مشاورم در افق محو شد 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

مشاورم بهم گفت انقدر عجله نکن مگه سگ دنبالت کرده ؟گفتم بله دو تا سگ مرتب دنبالمن 😅😅😅مشاورم در افق ...

😂😂😂😂 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

من از اون آرومام😄

و زمانی که بسته به موقعیت بخوام خیلی عجله کنم یا استرس بهم وارد میشه واقعا روحی و جسمی به هم میریزه سیستمم

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
من از اون آرومام😄و زمانی که بسته به موقعیت بخوام خیلی عجله کنم یا استرس بهم وارد میشه واقعا روحی و ...

وای غزیزم خوش به حالت 

حالا فک کن ماها همش تو همون وضع عجله و استرسیم 

😂😂😂😂

به خدا الان‌ جفتشونو اصلاح کردم و بردم حموم و سشوار کشیدم

نشستم بغلشون تا شامشونو بخورن 

وگرنه دنبالم راه میفتن 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

نمیدونم چرا اینطوریه قبلا دیرم میشد تو ماشین با آرامش مینشستم میگفتم استرس داشته باشم فرقی به حالم نمیکنه 

ولی الان خودخوری میکنم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
وای غزیزم خوش به حالت حالا فک کن ماها همش تو همون وضع عجله و استرسیم

میفهمم،مامانم و خواهرم مثل شمان و بیشتر اونا حرص میخورن از دستم😄

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
به خدا الان‌ جفتشونو اصلاح کردم و بردم حموم و سشوار کشیدمنشستم بغلشون تا شامشونو بخورن وگرنه دنبالم ...

خدا حفظشون کنه

تو فقط ظاهر آدمارو میبینی عزیزم 

خیلیا به من میگن چقدر خونسردی ، چقدر استرس هیچیو نداری 

انقد آرومی و فلان 

ولی درونم غوغاست و نشون نمیدم ...😅

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

2810