2777
2789

نظرتون؟

من از بچگی صورتم شبیه اروپاییا بوده با اینکه چشم و ابرو هام قهوه ایه ولی کانسپت صورتم اروپاییه و پوستم سفید رنگ پریدست ... به اصرار بقیه موهامو رنگ یکم روشن گذاشتم .. و آنقدر بهم میام که نمیخوام هیچ وقت دگ از رنگ کردنش دست بردارم .. ولی چند وقت پیش یه پسره بهم گفت موی رنگ کرده در هر صورت موی رنگ کردست .. و موی طبیعی نمیشه پس زشتت می‌کنه ..نظرتون ؟

نه عزیزم اگه بهت میاد چه اشکالی داره من خودم موهام بوره اما خب فیس فریمم رو رنگ زدم انقدر باعث بالا رفتن اعتماد به نفسم شد که نگو هرکاری که خودت رو خوشحال میکنه اون درسته

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من کلا موی طبیعی بیشتر میپسندم شما هم هرجور واسه خودت می‌پسندی باش

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

ربطی نداره خیلی از سلبریتیای امریکایی موهای رنگ شده دارن، ولی چون انتخاب رنگشون خوب بوده انگار طبیعیه

سرانجام بازگو کیستی، ای قدرتی که به خدمتش کمر بسته‌ام، قدرتی که همواره خواهان شر است، اما همیشه خیر عمل میکند.    -گوته، فاوست

اتفاقا رنگ روشن دوستتتتتت  ولی حیف که مو رو نابود میکنه

شوهرمنم رنگ دوست نداشت ولی لایت که میکنم دوست داره رنگ روشن به تنهایی به نظرمن چهره رو بی روح میکنه لایت یا آمبره کن

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  

من خودم تا حالا رنگ نژدم، دوست ندارم رنگ رو موهام باشه ولی خب حرفش ربطی نداشت، هو جوز خودت میپسندی وگرنه اگه به حرف بقیه باشه بعضیا به من تو عروسیم هی گفتن چرا رنگ نزاشتی برا عروسییت منم گفتم چون موهام دوست دارم