2777
2789
عنوان

دو روز پیش به اکسم پیام دادم دلم برات تنگ شده جواب نداد تا امروز

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 38 پست
بله اگ همسر یا نامزد یا خانواده بود آدم کوچک نمیشد البته ک واس آشتی و بخشش بزرگ ام میشد ولی آخه ...

اخه عزیزدلم الان اینا عادی شده 

الان این چیزا عادی شده واقعا من تا دلت بخواد دیدم رفته به طرف التماس کرده بیا برگرده و اافتخار میکردن بهش که افرین جرعت داشتی برای حست جنگیدی(خودم قبول ندارم) 

حالا یه پیام داده چیزی نشده که اون لحظه ادم دست خودش نیست یهو به خودش میاد میبینه پیام داده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه عزیزدلم الان اینا عادی شده الان این چیزا عادی شده واقعا من تا دلت بخواد دیدم رفته به طرف التماس ...

ول کن گلم توضیح نده

همینا که انو میگن شوهرشون کتشکون بزنه خیانت کنه تو زندگیشون میمونن فک میکنن کار خوبی هم کردن و بسازن‌

حالا من به بار گفتم دلم تنگ شده ابرو زنارو بردم 

باید بره تاپیک پربازدید که خیلی زنا گفتن شوهرم کتک می‌زند خیانت می‌کنه بازم عاشقشم بعد ببینه کی آبروی زنارو برده