یه جوری گفتی زندگی متوسط داریم فک کردم سالی یدونه مانتو میخری ۲ بارم گوشت😂😂 نه دیگه لاکچری نیستیم ...
بله عزیزم😃
من تصورم از زندگی لاکچری چیز دیگه هست
من از تیر ماه تا الان پنجاه تومن لباس خریدم فقط😃
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من اصلا ب درامدا دقت نمیکنم ک کی چقد درمیاره حتی شوهرم چرا همه درگیر مقایسه قیمتا و بررسی کردنشید باتهران و ابرشهرا ۱۰۰ تومن نزدیک نصفش اجاره خونه ی یه خونه درحدمتوسطه فقط تو یه شهرستان کوچیک با ۱۰۰ تومن میشه شاهانه زندگی کرد اصلا نمبشه گفت ۱۰۰ تومن واسه یه زندگی کمه یه زندگی خیلیییی زیاد
آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند ! حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔
مادربزرگم اینقدددد پسر دوسته ک تولدِ من عکس داداشمو استوری گذاشته بود زیرشم زده بود عزیزدلم تولد خواهرت مبارک🥴دبیرستان ک بودم کل کلاس بحث میکردن ک جواب میشه 8یا۹ ولی من ۱۸۶بدست اوردم😎🤭
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
گلممیشه مهربونتر هم گفت خب شما جواب ندادی بقیه برداشت شون از کامنت شما رو گفتن
متن ی کلمه ای منو۳سطر ترجمه کردی دمتون گرم🙂😐
مادربزرگم اینقدددد پسر دوسته ک تولدِ من عکس داداشمو استوری گذاشته بود زیرشم زده بود عزیزدلم تولد خواهرت مبارک🥴دبیرستان ک بودم کل کلاس بحث میکردن ک جواب میشه 8یا۹ ولی من ۱۸۶بدست اوردم😎🤭