2777
2789

نه عید، نه شب یلدا، نه عید قربان، نه سر عقد

هیچی هیچی هیچی

عروسی هم نگرفتن هنوز

حرفشم نیست اصلا که بخوان بگیرن

ازشون تو روز خواستگاری قول خونه خریدن گرفته بودیم (به اسم خودشون، و نه حتی به اسم من و پسرشون)

بعد عقد گفتن نمیتونیم، با وام و قرض خونه اجاره کردیم

عملا دست خالی دختر گرفتن و اصلا به روی خودشون هم نیاوردن

شوهرمم حتی واسه تولدم یه تیکه طلای ظریف هم نخریده تا الان

فقط یه نشون ساده و یه حلقه تا الان خرجم کردن

امساال هم خبری نیست

همیشه هم بین من و شوهرم دعواست که چرا کم میریم خونه باباش‌اینا

من تا حاالا هیچ وقت بهشون بی‌احترامی نکردم

ولی میدونی گاهی دلم میشکنه، حتی واسه مهریه هم میخواستن بهمون نارو بزنن و عندالاستطاعه‌اش کنن...

یعنی من انقدر بی‌ارزشم؟..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یلدایی و نوروز و اینا برای سمت ما فقط سال اول عقده 

برای شمام اگه اون موقعی که گونی بپوشی هم از نظرش خوشگلی و چون روتون به هم باز نشده بود حلوا حلوا میکردن اینکارا رو نکرده 

الآنم نمیخره 

منم طلا نگرفتم عزیزم و برامم مهم نیست بودن کسایی ک هزارتا طلا داشتن ک ده هزار بار منو میفروختن و میخریدن و با شوهرشون مشکل داشتن. خودت میگی با قرض خونه اجاره کردید. گناه دارن مردا بخدا. طرفدارشون نیستما. ولی شرایط خیلی خیلی گند و سخت شده مخصوصا ماهاییی ک پدر و مادر پولدار پشتمون نیست. 

کمکش باش ت روزای سختش  

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨(تیکر لاغریمه) 
یلدایی و نوروز و اینا برای سمت ما فقط سال اول عقده برای شمام اگه اون موقعی که گونی بپوشی هم از نظرش ...

آره واسه ما هم همینه، ولی حرفش نیست که بخوان انجام بدن، منم روم نمیشه بگم

دقیقا مثل من با اینک ما خودمون بهشون خیلی لطف داشتیم و چند باری دعوتشون کردیم فقط اینایی ک گفتی اینک  یکباذم دعوتمون نکردن و خودمم راه نمیدن خونشون اضافه کن بعدم نه فقط طلا یه شالم برا من نخریدن 

ما که هر جور شده از پس خودمون برمیایم،                            ولی روزای سخت قیمت آدمای دورمونو معلوم میکنه🙃
معمولین از نظر وضعیت مالی، نمیدونم واقعا

من خودم طلا برام مهم نیست

ولی بهرحال سال اول هدیه خریدن وظیفشونه حتی اگه شده یه پلاک یک گرمی

نمیدونم واقعا چی بگم

انگار با بد خونواده ای طرفی

منم طلا نگرفتم عزیزم و برامم مهم نیست بودن کسایی ک هزارتا طلا داشتن ک ده هزار بار منو میفروختن و میخ ...

بله تو این دوره زمونه کدوم جوونی بدون پشتوانه خانواده میتونه خونه بخره، بخاطر همین من این شرط رو تو خواستگاری مطرح کردم که زدن زیرش

تا الان هم هیچی بهش نگفتم که طلا میخوام و این حرفا، ولی گاهی قلبم میشکنه که من هر چی سکوت میکنم اونا به روی خودشون نمیارن

2810