2777
2789
عنوان

دبیرستانی ها و کنکوری ها بیاید یه راه حل بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 134 پست
امتحان فردا رو چیکار کنم

امتحان چی داری ؟

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه واقعا راست میگی دمت گرم من تاریخ کامل خوندم شدم ۱۶😂😂تاریخ از بس زیاده هرچی میخونم یادم می‌ره

من انقد تاریخ دهم رو دوست داشتم الان فقط مال اعرابه حفظ کردن اسماشون 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.
تاریخ اصلا من دوست داشتم در مورد امام پیغمبر بود تاریخ دوازدهم چیه آخه همش اخونده

واای اره بخداااا دقیقااا یازدهم خوب بود الان هم مطالبش بیشتر درس ۵ بگوووپ چقدر حجمش زیاده یه ۱۲/۱۳ صفحه ای میشه کاملللل از تیتر تا آخر نوشته همش در مورد آخوند لعنت بهشون

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

منم دارم ولی حوصله ندارم بخونم 🥲😂

دینی 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.
واای اره بخداااا دقیقااا یازدهم خوب بود الان هم مطالبش بیشتر درس ۵ بگوووپ چقدر حجمش زیاده یه ۱۲/۱۳ ص ...

ای خدا من اگه آدم میشدم ۱۷ ساله دارم تو این جامعه زندگی میکنم آدم نشدم بعد این دیگه من چه کوفتی میشن 

و جامعه

منم فردا جامعه دارم ولی درس میده

ای خدا من اگه آدم میشدم ۱۷ ساله دارم تو این جامعه زندگی میکنم آدم نشدم بعد این دیگه من چه کوفتی میشن

اره 😂😂😂 دقیقا 

اخییی دینی یازدهم خیلی مرخرفه

خیلییییییییی

منم فردا جامعه دارم ولی درس میده

جامعه خوبه باز قابل تحمل هست

اره 😂😂😂 دقیقا

🤣🤣🤣

2810