2777
2789
عنوان

دبیرستانی ها و کنکوری ها بیاید یه راه حل بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 134 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من کلا شب امتحانی ام و همیشه نمره ۱۸ یا ۱۹ یا۲۰ میگرفتم 😂میدونم حجم درس های دبیرستان سنگینه و داخل ...

دقیقا 🤭

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

چه رشته ای روانسانی؟ یا حقوق؟

مدیریت مالی میخوام

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

امتحان فردا رو چیکار کنم

اگر حوصله نداری ، خلاصه بخون یا برو توی تلگرام کتاب شب امتحان دانلود کن خلاصه هارو بخون و نمونه سوال حل کن 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

فرهنگیان بدرد نمیخوره

اره اصلا اعصاب میخواد حقوق هم که هیچ همه فحش هم میدن بهت آخرش بدرد نمیخوره اصلا

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

آره میگن شبیه دبیرستانه 🤣

اره بدم میاد خیلی 

اخ آخ منم دوست دارم این رشته رو بخونم بعدش برم بانک فرهنگیان نیازم قطعا میرم سراغ این رشته

اره خیلی دوست دارم مدیریت مالی و لی جزو رشته های تاپ هست خیلی سخته آوردنش 🥲🥲علاوه بر معدل کنکور هم باید خیلی خوب بدی ولی خیلی رشته خوبیه حقوق و مزایا عااالی

کاری نداره که بسیار شغل راحتیه سه روز میری مدرسه تعطیلات هم که جای خودش

نه بابا حوصله بچه ها رو ندارم اصلا تازه اون دوره که بدتر میشن دیگ علاقه هم ندارم اصلا دلیل مهم تر نمی‌خوام برگردم مدرسه اصلا نمی‌خوام پامو تو مدرسه بزارم باز 😂😐

2810