2777
2789

من یکهفته اس خونه مامانم موندم مادرشوهرم همش ب شوهرم میگفته درست نیس زنت توخونه نباشه برو دنبالش اومد دنبالم مامانش زنگ زد بهش شوهرم گفت تو جواب بده صداتو عوض کن فکر کنه دوس دخترمی من جواب دادم گفت گوشی. پسر من دست تو چیکار میکنه گفتم شما کی هستید قطع کرد باز زنگ زد شوهرم جواب داد بهش گفت این کی. بود گوشیتو جواب داد

خود را کشتم و درمان خود کردم❤️‍🩹

شوهرم گفت دوس دخترم بود گفت خفه شو کی بود شوهرم گفت بخدا عشقمه دوستش دارم😂مادرشوهرم گفت الهی با ماشینت بشی تیکه تیکه🤕😂 شوهرمم گفت من دیگ زنمو نمیخام گفت تو اونو نخای تو کی هستی ک. اونو نخای اون از تو سره تو بی لیاقتی🥲🤣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرم گفت الان کنارمه ی خانوم قد بلند و...(نشونه های منو میداد) مادرشوهرمم گفت یه دختره ج نده اس🥴😂گفت میخاد باهات صحبت کنه گوشیو داد ب من همبن ک. گفتم الو گفت الو زهرمار پدرسگ ک و نی🤣بچه من زن داره تار موش می ارزه ب تو 😂😂

متوجه دلیلش نشدم؟ قبح این دوست دخترو برا شوهرت نریز 

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

شوهرم گفت دوس دخترم بود گفت خفه شو کی بود شوهرم گفت بخدا عشقمه دوستش دارم😂مادرشوهرم گفت الهی با ماش ...

چه مادرشوهره عاقلی داری

هرچی خوبی از شوهرت دیدی بدون از شعور مادرشه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/

به نظر من که کار خوب و خنده داری نبود 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
بعدش زنگ زد ب من گفت مگ من نمیگم پاشو بیا سر زندگیت مگ نمیگم شوهرتو ول. نکن🤣

عزیزم

قدرشونو بدون براشون اسفند دود کن

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
2810