2777
2789
عنوان

خواستگار و بحث مهریه با اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 29 پست

این مهریه هم عجب بحثیه، آدم نمیدونه هم چی بگه، بعضی آقایون میخوان مهریه کم باشه هر کار میخوان بکنن، بعضی خانوما هم میخوان مهریه زیاد باشه و بابای طرف در بیارن 

هر دو مادر حق دارن نگران باشند به نظرم، هر کی به فکر بچشه دیگه، مشکل اینه اوضاع جامعه بد شده، کاش قوانین اصلاح بشن 

حق تحصیل دارم فقط همین

خب پس کمهههه. شما به هر دلیلی خواستی خدا بشی یا حضانتو داشته باشی یا حق های دیگه اصلا ۱۴تا بکارت نمیاد. بدون هیچ حقوقی ۱۴تاااا!؟

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  دوستان  "بذار" نه "' بزار"'  که از واژهء گذاشتن میاد.            وَرَهرام ( بهرام ) ؛ فرشتهء پیروزی             ساحل جواب سرزنش موج را نداد🌀گاهی فقط سکوت سزای سبک سری ست                    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیکار کنم

به رسم خودتون نگاه کنید بنظرم.۱۱۴ تا منصفانه است 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
قبول نمیکنن عزیزم مادرش گفته ۱۴ تا

به مادرش چه مربوطه. مگه مرد هم برا ازدواجش نیاز به اجازه‌ی دیگران داره؟🤣

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  دوستان  "بذار" نه "' بزار"'  که از واژهء گذاشتن میاد.            وَرَهرام ( بهرام ) ؛ فرشتهء پیروزی             ساحل جواب سرزنش موج را نداد🌀گاهی فقط سکوت سزای سبک سری ست                    
جدیدا اطرافیان من که ازدواج کردن همه سال تولدشون رو مهریه کردن مثلا دختر خانم متولد 80بوده پس 80 تا ...

بله منم دیدم ی اقایی کارخونه دارم بودن گفتن ٧٢ سکه سال تولد دختر خانم😐

خب پس کمهههه. شما به هر دلیلی خواستی خدا بشی یا حضانتو داشته باشی یا حق های دیگه اصلا ۱۴تا بکارت نمی ...

اره 

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

به رسم خودتون نگاه کنید بنظرم.۱۱۴ تا منصفانه است

دارم میگم ک قبول نمیکنن گفتن ۱۴ تا 

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

باید میگفتی عرف خانواده ما ١١٤ تاستقانون هم ١١٠ تا گفتهنمیدونم این زرنگ بازیا چیه جدیدا پسرا درمیارن ...

والا 

دارم میگم ک قبول نمیکنن گفتن ۱۴ تا

بگید پس یه ملکی هم بندازن پشت قباله یا حق طلاق هم بگیر. در نهایت اگه واقعا مورد خوبیه بخاطر مهریه کنسل نکن اما سعی کن که حرفتو قبول کنن

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
بگید پس یه ملکی هم بندازن پشت قباله یا حق طلاق هم بگیر. در نهایت اگه واقعا مورد خوبیه بخاطر مهریه کن ...

هوفففف 

2810