2777
2789
عنوان

از جیب شوهر خواهرم سیگار پیدا کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 35 پست
دوستان اگه دقت کنید منم کار مادرم و اصلا نپسندیدم فقط نمیدونم چطور قانعش کنم ک دخالت نکنه و ب کسی نگ ...

ما ده،ساله عروس داریم نفری اندازه ۱۵سال به مادرم گفتیم کاری به کارش نداشته باشه فقط عزت واحترام ومحبت 

حالا مادرت بنظرم ربطی بهش نداره کی سیگار میکشه کی نمیکشه،نهایتا به بچه خودش میتونه تذکر بده ولی داماد نه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودمم تعجب کردم از این همه عادی بودن متاسفانه این چیزا تو خانواده ما اصلا باب نیست و خیلی بد میدونن ...

الان مثلا مامانت اونطور رفتار کنه اون میخاد بگه چشم ترک میکنم؟؟؟ نهه دیگه از فردا خواهرتم نمیذاره بیاد خونتون ‌.حرف و حدیث و دعواها شروع میشه . 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
اسی خواهرت خونه خودشه یا خونه شماست عروسی گرفتن یا نهنظر خواهرت چیه کار مادرت باعث میشه شوهر خواهرت ...

عقد متاسفانه خواهرمم میدونست چون خیلی ری اکشن خاصی نشون نداد ولی کار مادرم واقعا رومخ

امیدوارم خدا به تمام خواسته های دلتون نور امید بده و بهشون برسید