2777
2789

سلام امشب اومدم خونه مامانم حالم خیلی بد بود رفتم تو اتاق استراحت کنم بعد خواهرم و شوهرش اومدن خواهرم اومد لباسای کار شوهرشو انداخت تو اتاق ک من بودم مامانمم پیشم بود بعد مامانم خواست لباسا را جمع کنه یهو دستش خورد ب پاکت سیگار شوهرش بعدش من خواهرمو صدا زدم بهش گفتم یهو رنگ باخت و گفت نه مال شوهرم نیست و رفت ب شوهرش یواشکی گفت حالا هر چی ب مامانم میگم ب ما چ خودش میدونسته شوهرش سیگار میکشه چرا تو داری دخالت میکنی متوجه نمیشه حالا هر چی میگم به روش نیار هی میگه چرا باید بهش بگم الانم گوشیشو برداشته پیام داده دیگه خونه من نیایید ب نظرتون من چیکار کنم ک روشون ب رو هم وانشه 

امیدوارم خدا به تمام خواسته های دلتون نور امید بده و بهشون برسید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رفتار مادرتون نابالغانه بوده 

اون پسر حداقل ۳۰ سالشه خودش خوب و بد رو تشخیص میده 

نباید پیام میداد دیگه اینجا نیاید!

حداقل دوستانه به خواهرت می‌گفت بهش منتقل کنه

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿

کار مادرت اشتباهه و اسم کارش دخالته

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰

این کارا واسه چی بود یه سیگار هم راحت نیس بکشه عجبا😑

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|

مامان منم بود همینکارو میکرد

منم تو ماشین خواهرشوهرم پاکت سیگار دیدم،دو بسته هم بود،میدونستم مامانم عصبانی میشه،بهش نگفتم

اول به اون یکی خواهرم گفتم،گف به خواهرم بگم،منم بهش گفتم،ولی انکار کرد،گف برا دوستشه

ولی منم فک میکنم برا شوهرخواهرمه

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗

دوستان اگه دقت کنید منم کار مادرم و اصلا نپسندیدم فقط نمیدونم چطور قانعش کنم ک دخالت نکنه و ب کسی نگه از شما خواهش میکنم اگه راهکار دارید پیشنهاد بدید 

امیدوارم خدا به تمام خواسته های دلتون نور امید بده و بهشون برسید
2810