اخرین بار هشت شب بود گفت نخاب من بریم خونه حرف بزنیم دیگه نیومد بعدش الان بعد یکهفته اومده میگ سلام چطوری و...😐چشه یکهفته نبود؟ چهارساعته پیام داده سین نزدم هنوز
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
جوابشو نده دیگه عوضی لابد اون یه هفته سرش با کی و چی گرم بوده دوباره بیکار شده یاد تو افتاده مگه سرگرمیشی؟؟؟ منم مثل تو یه پسره تو اینستا بود از 12 شب به بعد پیام میداد نمیذاشت تا 2 و 3 نصف شب بخوابم تا فهمیدم شبکاره شبا بیکاره منو واسه سرگرمی میخواد دیگه جوابشو ندادم
خوشم نیومده ندیدمش ک عکسش دیدم همشهریمه و... رفتاراش اوکی بود ینی مشکلی ندیدم در ظاهر
ببین عزیزم با خودت روراست باش اگر فک میکنی حتی یه درصد ازش خوشت اومده یا وابستش شدی باید خیلی مواظب خودت باشی چون این احساست هر روز بیشتر میشه و چون پیشنهاد نداده و چیزی بینتون نیست نه میتونی هیچ کاری کنی نه هیچی بگی بنظرم توهم در حد سرگرمی باهاش حرف بزن اجازه ندی احساسی بهش پیدا کنی تا بلاخره ببینی پیشنهاد میده یا نه