2777
2789
عنوان

از سطل آشغال کاندوم پیدا کردم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 40 پست
خیلی ناراحت شدم، بهتون گفت نمکتو نگهدار... واقعا دور از ادبه.... بضیا نمبتونن ادب داشته باشن... شما ...

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

آخه همهههه ی همسن و سال هام کامل در این باره حرف میزدنولی من توی خونواده ای بزرگ نشدم که زود این چیز ...

خوب حالا چرا آنقدر ناراحت و حساس شدی؟. به این قضیه مثل تمام اتفاقات دیگه دنیا نگاه کن چرا باید پشیمون و ناراحت باشی ؟ یه روند طبیعی که برای همه دنیا اتفاق می افته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی ناراحت شدم، بهتون گفت نمکتو نگهدار... واقعا دور از ادبه.... بضیا نمبتونن ادب داشته باشن... شما ...

ممنونم عزیزم مهم نیست همه جور ادم هست

من فکر کردم داره شوخی میکنه اخه بچهم باشه تو این سایت بوده چرخیده همچیو فهمیده 

تااین ک شما گفتین ۱۴ سالشه و فهمیدم واقعا همینقد بچس و بددهن

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم عزیزم مهم نیست همه جور ادم هستمن فکر کردم داره شوخی میکنه اخه بچهم باشه تو این سایت بوده چرخی ...

عزیزم من ۱۵ سالمه..

وقتی یکی میاد اینطوری توهین میکنه چه انتظاری داری؟ینی چی مثلا برو مشقاتو بنویس؟از کی تا حالا یه ۱۵ ساله شده بچه مچه؟باز من رفتم سراغ بچگیم این چیزا رو دیر فهمیدم هنه همسن و سالای من دارن قرار میزارن شبا میرن خونه دوست پسرشون

هرجا منو دیدی گوشزد کن برم درسمو بخونم

عزیزم من ۱۵ سالمه..وقتی یکی میاد اینطوری توهین میکنه چه انتظاری داری؟ینی چی مثلا برو مشقاتو بنویس؟از ...

عزیزم سعی کن از این مسائل دور بمونی واقعا از خودت در مورد مسایل اینجوری محافظت کن این اتفاقات به وقتش خودش برات پیش میاد به عنوان مادری که شاید از مادر خودتم بزرگتر باشم خواهش میکنم وارد این مسائل نشو. دختر خوبم رفتن دنبال کنجکاوی توی این مسائل بجز به بیراهه رفتن زندگی جوان ها نتیجه دیگه ای ندارم 

عزیزم سعی کن از این مسائل دور بمونی واقعا از خودت در مورد مسایل اینجوری محافظت کن این اتفاقات به وقت ...

درست میفرمایید

ولی این کاری بود ک کردم

یه جوری میان روشنفکر بازی در میارن آدم حالش به هم میخوره بعد یدونه حال به هم زن تر از اون هم میاد تاییدش میکنه

درست میفرماییدولی این کاری بود ک کردمیه جوری میان روشنفکر بازی در میارن آدم حالش به هم میخوره بعد ید ...

اون قضیه رو ول کن کاری به حرف اونا که بجای راهنمایی مسخره میکنن نداشته باش.

دخترم قضیه پدر و مادرا یه مسئله عادیه اما توی سن شما بجز مشغول شدن فکرت و انحراف از مسائل جدی زندگیت نتیجه دیگه ای ندارم بچسب به برنامه های مهم زندگیت و پیگیر این قضیه نباش اگر یه وقت سوالی ذهنت رو درگیر کرد بیا اینجا از من بپرس اما از هم سنا و هم کلاسیات نپرس چون اونا هم بی تجربه هستن 

اون قضیه رو ول کن کاری به حرف اونا که بجای راهنمایی مسخره میکنن نداشته باش.دخترم قضیه پدر و مادرا یه ...

خیلی ممنونم ازتون🥰شما خیلی بهتر از بقیه هستید؛بجای ببخشید چرت و پرت گفتن منطقی صحبت می‌کنید.ممنونم که منو راهنمایی کردین🧡

خیلی ممنونم ازتون🥰شما خیلی بهتر از بقیه هستید؛بجای ببخشید چرت و پرت گفتن منطقی صحبت می‌کنید.ممنونم ...

خواهش میکنم عزیزم پسر من یکم از شما کوچکتره آرزو میکنم اگه یه روز پسر منم سوال اینجوری داشت یه نفر واقعا راهنماییش کنه . تو هم مثل دخترمی که همیشه آرزوی داشتنش رو داشتم. پس هر سوالی داشتی بیا همینجا بپرس تو هر زمینه ای