2777
2789
عنوان

چالش لاغری تا پایان اسفند ماه 🥰😍📸

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 96 پست
من هم دوست دارم باهاتون باشمحالا ساز و کار گروه چطورهطبق چه اصولی رژیم میگیریدفقط بگم خط قرمزهای من ...

چای ک آزاده چند کیلویی

وزن اولیه ۹۳😐 هدف اول ۹۰✅🍃 هدف دوم۸۵🍃هدف سوم۸۰🍃هدف چهارم ۷۵🍃هدف پنجم۷۰🍃هدف ششم65🍃هدف اصلی۶۰😍
هرکسی متناسب با وزن و محدودیت هاش، مثلا من قند مصنوعی ، فست فود و نون رو تا حد امکان حذف کردم و بقیه ...

من نیز هم. 🤦‍♀️😂

وزن اولیه ۹۳😐 هدف اول ۹۰✅🍃 هدف دوم۸۵🍃هدف سوم۸۰🍃هدف چهارم ۷۵🍃هدف پنجم۷۰🍃هدف ششم65🍃هدف اصلی۶۰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اضافه وزن ندارم ولی دوست دارم همراهتون باشم از دیدن پیشرفت و حال خوب بقیه حس خوبی میگیرم لطفا هرروز که پست میذارین منم لایک کنین

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
من اضافه وزن ندارم ولی دوست دارم همراهتون باشم از دیدن پیشرفت و حال خوب بقیه حس خوبی میگیرم لطفا هرر ...

مچکرمممممم، حتما❤️

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

مچکرمممممم، حتما❤️

راستی خودمم یه عالمه رسپی های خوشمزه رژیمی بلدم مربی هم هستم اگر سوال ورزشی داشتین در خدمتم.رسپی هم هروقت دستم خالی باشه میام براتون اینجا تو تاپیک مینویسم

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
امروز روز اول رژیمم بود ۹۳. قد۱۶۱. ۲۱سالمه

رژیمت چجوریه وزنت تقریبا هم وزن منه 

چقدر کالری میخوری؟

میان وعده چیا میخوری؟

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
راستی خودمم یه عالمه رسپی های خوشمزه رژیمی بلدم مربی هم هستم اگر سوال ورزشی داشتین در خدمتم.رسپی هم ...

ممنونممممممم واقعا😍😍😍😍😍😍😍خیلی لطف میکنید

من امروز فعلا چهل دقيقه حلقه زدم تا بعد ببينم چى ميشه صبحونه هم شيرينى زبان خوردم😧

نوش جان 🥰😍خسته نباشید