2777
2789
عنوان

از من بدبخت تر هست

62 بازدید | 2 پست

شوهرم هیچ‌خرجی نمیده بهم از اول ازدواج همنیطوری بود خانواده خودمم وضع مالیشون خوب نیست پشتمم نیستن

شوهرمم اینو میدونه زبونش درازه.. در امد داره نمیده ..

دندونم موقع بارداری ۱۰ ساله پیش خراب شد رفتم بعد زایمان عصب کشی کردم پول نداد روکش کنم 

چندین سال لق بود و پول نمیداد با مواد چسبونده بودنش تا نشکنه ..

اخر امروز شکست افتاد تودهنم دندونه شماره ۴ هست از بالا خیلی تو چشه هی خدا 

نمیزاره برم سرکار پوستم داغون شده پریودم نامنظمه هزار تا مریضیه دیگ از افسردگی گرفتم دستم هی سر میشه برق میگیره دستامو ..کمرم درد میکنه چند ساله..

پول نمیده دکتر برم‌ 

بچم لوزش بزرگه دکترا میگن باید عمل کنه پول نمیده بچه خفه میشه از خر و پف شبا مدام مریضه ...

لباس نمیخره واسه من و بچم هیچیه هیچی. هیچ جا نمیبره

خیلی خسته و دل شکسته ام . 

ازدواجم سنتی بود و به اجبار ..

درد و دل کردم میدونم از دست کسی کاری بر نمیاد ..

حتی اگر دنیا گلستان شود فرقی ندارد،از ما چیزی دزدیده شد به نامِ جوانی.                                                                              گاه موسیقی تنها راهِ رفتن است،بی آنکه خانه راترک کنی..       می خندید و در نگاهش غمی می رقصید..                                 یادم نمیکنی و ز یادم‌ نمیروی یادت بخیر..                            کاربر قدیمی هستم و تعلیق شدم.                                           کاربری دست دونفره خانوم مارپل

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.