2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو الان از پرستاری چهطوری به وکالت شیفت کردی؟ /=

فکر کنم برای دهم میخواد انتخاب رشته کنه

در جست و جوی طلا، الماس را فراموش کردیم.                       دوستان تاپیک های اول مال من نیست مال خواهرم بوده 

امسال کنکور میدی، کارت دانشگاه فرهنگیان بگیر

اگه قبول بشی ک خب از همون اول ی مقدار حقوق میگیری و بعدش هم سرکاری

مناسب خانم هم هس

اما کارمندی باید لیسانس بگیری، از جیب خرج کنی، تهش هم دنبال ازمونای استخدامی باشی

بابام کارمند بانکه خوبه ولی استرس شغلی رو داره ...خودمم دانشجو پرستاری بودم انصراف دادم خیلی سخته از هر نظر،خواستگارم هم وکیل بود خیلی از جو شغلی اون خوشم نیومد و خب خیلی درس میخونن...کارمند بانک بهتره بی شک

سه چهارتا تا شغل گفتی که زمین تا آسمون فرق دارن باهم. 

کارمندی بانکم رشته نیست که بخونی ممکنه فارغ‌التحصیل بشی تا چندسال اصلا دیگه آزمون نذارن. 

بین اینا معلمی از همه بهتره. هم دستت تو جیبته هم تایم فراغتت زیاده. مگر اینکه پول واست مهم ترین ویز باشه که باید بری سراغ گزینه های بعدی 

امسال کنکور میدی، کارت دانشگاه فرهنگیان بگیراگه قبول بشی ک خب از همون اول ی مقدار حقوق میگیری و بعدش ...

فرهنگیان میگن سخته اگه دراومدم میرم نیومدم میرم رشته آب که به بانک ربط داره و میخونم

2810