پسرم ۵سالشه خسته شدم از رفتاراش والا دیوونه شدم خدایا چرا منو با این بچه امتحان میکنی😣😥از روزی که به دنیا اومد باهاش دردسر داشتم تا الان که ۵سالشه و زبون نفهم و بی ادب و لوس و یه بچه ای که اصلا انگار بچه آدم نیست والا😔😔😤اون موقع که که نوزاد بود حالش خوب نبود همش کارم گریه و زاری بود بعد که حالش خوب شد خداروشکر بزرگتر شد بخدا روانیم کرد نه حرف گوش میده نه ادب داره نه بلده بره دسشویی، نه مستقله هیچی فقط بلده یه ریز حرف بزنه😣😣۵تا مشاوره بردمش بخدا دیگه بریدم ازش خستم ازش، امروزم که شلوارشو خیس کرد پی پی هم میکنه تو شلوارش همش کارم این شده شلوار بشورم😥😭😭😭از وقتی هم رفته مهد رفتارش بدتر شده اگه نبرمش خیلی بهونه میگیره دیوونم میکنه😣ای خدا کاش دختر داشتم حداقل حرص نمیخوردم قرص اعصاب نمیخوردم😔😔😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیخوام ناراحت بشی در واقع من بچه ندارم ولی اون فقط ۵ سالشه هنوز نمیتونه چپ وراستشو تشخیص بده چطور توقع مستقل شدن داری به مرور زمان اروم اروم با تمرینایی که باهاش بکنی یاد میگیره و خب بزرگ کردن پسر بچه سخته چون شیطونن
من یاد گرفتم که فقط خودمم نمیتونم دستمو واسه کمک دراز کنم چون یاد گرفتم با بدترین شرایط بجنگم و خودمو با اون موقعیت وفق بدم
بچه ها که چیزی بلد نیستن از اول. هرچی ببینن همونجور رفتار میکنن . شما خودتم همراه پسرت یه مشاور برو. اون بچه کیو داره تو این دنیا؟ شما که مادرشی بگی ازش بدم میاد خدای نکرده تو روشم اینو برداری بگی ، میدونی چه اثری داره رو روانش؟ خب بچست شاید یه سری مشکل داره ببرید پیش مشاور و دکتر خوب