2777
2789
عنوان

بیایدددد راجب سقط سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 28 پست
وای اسی خاطرات سه سال پیش من برات اتفاق افتاده

منم مثل تو جنین تو ۵ هفتگی متوقف شد تا نه هفته دکتر گفت سقط میشه اما من حتی یه قطره خونریزی نداشتم سه بار سونو کردن بعد بستریم کردن قرص واژینال گذاشتن چقد داروهای سخت بود تا صبح گریه کردم و دلم اون شب خیلی شکست

کاربر ۹۵ هستم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم دفع نشده این خون و لخته خون داخل رحمه ،بازم اسرار کن بری سونو واژینال

انتی بیوتیک زدن ک برای فردا آماده باشم کورتاژ حالا اصلا درد ندارم خونریزی هم یکمی دارم در حد پریود

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
گفنی دفع شده ولی ی تیکه لخته زده دکتر خودش گفت بخاب ولی اومدم اون تیکه هم افتاد بگم باز سونو بگیرن؟؟ ...

بله ممکن بگیرن، حالا بعد پریودی خودت یک سونو واژینال بده خیالت راحت بشه

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
منم مثل تو جنین تو ۵ هفتگی متوقف شد تا نه هفته دکتر گفت سقط میشه اما من حتی یه قطره خونریزی نداشتم س ...

منم طبق پریود 12 هفته هستم طبق سونو اول 8 هفته ولی هر سه تا سونو 5 هفته نشون داده

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

درد داشتم و خونریزی زیاد لخته لخته دفع میکردم اما معاینه کردن و فرستادن سونو بازم بقایا داشتم صبح دکتر گفت با خودته میتونی بری خونه میتونی بمونی کورتاژ من از ترس عفونت  گفتم کورتاژ رفتم کورتاژ بقایا زیاد مونده بود دکتر گفت خوب کورتاژ کردی بعد اونم یه شب موندم برگشتم خونه مادرم پیشم بود اما چون حال روحیم خوب نبود اصلا استراحت نکردم وبعدها دچار عوارض و قوای از دست رفته شدم

کاربر ۹۵ هستم 

از قرص سایتوتک استفاده کردی ؟

چندساعت بعد از اینکه استفاده کردی سقط شد ؟

دردش چطور بود ؟ کم ؟ زیاد ؟ خیلی زیاد ؟

یکی میگه در حد زایمان هست یکی میگه ی مقدار از پریود شدیدتر و طولانی تر کدوم درسته ؟

بعد اینکه الان میتونی راحت راه بری و کار روزمره کنی و ... یا باید استراحت کنی ؟

انتی بیوتیک زدن ک برای فردا آماده باشم کورتاژ حالا اصلا درد ندارم خونریزی هم یکمی دارم در حد پریود

ببین الان پاشو برو به پرستار بگو بازم لخته خون دفع کردم میشه بریم سونو واژینال  ، اگه دفع کرده باشی فردا کارای ترخیصتو میکنن نه کورتاژ ،البته کورتاژ هم اصلا نه ترس داره نه درد داره نه عوارض داره ،ولی اگه بقایا موند حتما وایسا کورتاژ کنی به دردسر نیوفتی یه روز اضافه موندن تو بیمارستان به چند ماه استرس دفع بقایا می ارزه تازه اگه دفع نشه کلی عوارض داره

بعد ۶ ماهم دوباره اقدام کردن خدا یه پسر خوشکل بهم داد ولی گاهی همش به حکمت خدا فکر میکنم با اینکه جنینی نبود من بهش خیلی زیاد وابسته شدم خیلی 

تو هم نترس از کورتاژ راه درمانی برا پاکسازی رحم هست امید خدا بعد مرخصی حتما به خودت برس مثل من نکن

کاربر ۹۵ هستم 
از قرص سایتوتک استفاده کردی ؟چندساعت بعد از اینکه استفاده کردی سقط شد ؟دردش چطور بود ؟ کم ؟ زیاد ؟ خ ...

نمیدونم چی بود یکی واژینال یکی زیر زبونم گذاشت 8 ساعت بعد قرص تا 4 ساعت اول درد کم داشتم از یک شب وحشتناک شد تا 6 صبح دفع شد خیلی درد داشت ی درد عجیبی شکمی و کمرم انگار داره میشکنه جدا میشه از هم من تجربه زایمان طبیعی رو ندارم ولی وحشتناک انقباض رحمی کمر درد انگار ی مار تو شکمت میپیچه هر چند ثانیه ی بار خون ریزی شدید از پاهام خون می‌چکید 

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
از قرص سایتوتک استفاده کردی ؟چندساعت بعد از اینکه استفاده کردی سقط شد ؟دردش چطور بود ؟ کم ؟ زیاد ؟ خ ...

اره فقط سر گیجه دارم و ضعف

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
ببین الان پاشو برو به پرستار بگو بازم لخته خون دفع کردم میشه بریم سونو واژینال ، اگه دفع کرده باشی ...

گفتم گفت باید دکتر بیاد معاینه میشی 

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
نمیدونم چی بود یکی واژینال یکی زیر زبونم گذاشت 8 ساعت بعد قرص تا 4 ساعت اول درد کم داشتم از یک شب وح ...

ممنونم از اینکه جواب دادی

فقط ی سوال دیگه درباره خونریزی شدید بود ؟ تو این مدت که خونریزی داشتید کجا بودین ( اگه خیلی شدید بود آخه سر تخت بیمارستان که نمیشه ) ؟

و بعد از چند دقیقه یا چندساعت اون خونریزی تموم شد ؟